Lenovo ThinkCentre M90z All-In-One

În acest review voi prezenta un desktop foarte bun care vine cu o configurație decentă pentru acel preț. Și anume este vorba despre acest sistem desktop PC Lenovo ThinkCentre M90z All-In-One care e unul destul de nou și se află la promoție. Părerea mea este că trebuie să profitați de promoție pentru a face o achiziție inteligentă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Deci ThinkCentre M90z are un preț acceptabil pentru o configurație cu procesor i5, 2 giga de RAM la 1333 MHz, placă video cu suport HD pentru filme și jocuri și sunet HD. Dacă nu beneficiați de un buget așa de mare puteți să optați pentru un Lenovo ThinkCentre A70z care este tot un All-In-One dar mult mai ieftin. O alternativă de la același producător ar putea fi un Lenovo IdeaCentre C200 care este mult mai ieftin.

Poze

Cam așa arată

Specificații tehnice

Procesorul este unul Core i5 model 650 care are o frecvență de 3.2 GHz și cache 4 MB. Placa de bază are chipset Intel Q57, sunet integrat de tip HD, slot PCI Express, rețea integrată, Wireless și placă video Intel HD Graphics. HD Graphics dacă nu știați este una dintre cele mai bună plăci video integrată deoarece este integrată în procesor pentru a oferi o performanță mai bună și un consum redus de energie. Capacitatea memoriei RAM este de 2 giga de tip DDR3 la o frecvență de 1333 MHz. Vine cu unitate DVD incorporată și hard disk de 500 de giga care are o viteză de 7200 rotații pe minut.

Sistemul de operare e unul destul de bun, Windows 7 versiunea Professional care este cel mai bun la ora actuală și îl recomand. Ecranul TFT are o diagonală de 23 de inci care are o rezoluție Full HD de 1920 cu 1080 pixeli. Acesta are protecție împotriva reflexiei luminii, aspect 16 pe 9 și deci este ideal pentru vizionare de filme dar și jocuri. ThinkCentre M90z mai are o cameră web de 2 MP, cititor de carduri și periferice (mouse potic și tastatură – ambele marca Lenovo).

La capitolul sloturi Lenovo ThinkCentre M90z are șase USB-uri (două în lateral și patru în spate), un DisplayPort integrat, mufă RJ-45 pentru internet sau rețea, două porturi audio poziționate în lateral și port VGA. Nu înțeleg de ce au pus un port VGA deoarece calitatea transmisă prin acesta nu este una chiar așa de bună și deci portul este inutil, însă dacă avea o ieșire HDMI, mai ziceam și eu…

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: configurație foarte bună, design elegant, ecran mat, destule porturi, preț competitiv și are periferice incluse marca Lenovo.

Ca minusuri: Lenovo ThinkCentre M90z nu are port HDMI și nu este portabil.

Concluzie

Acest sistem desktop PC numit Lenovo ThinkCentre M90z All-In-One e un desktop ce-l recomand celor care și-l pot permite deoarece sunt multe motive pentru care este un model reușit și ar putea fi o alegere bună pentru cei care nu beneficiază de mult spațiu de lucru și doresc ceva compact.

Te-ar mai putea interesa