Lenovo ThinkCentre Edge 92z, All-in-One multimedia

Lenovo ThinkCentre Edge 92z e un sistem desktop PC de tip business și e evident acest aspect din seria sa. E un All-in-One destul de bun dar nu oferă ecran multi-touch sau doar touch, ci e unul non-touch. Configurația sa e una multimedia datorită acelei plăci video AMD și procesorului Core i5. Cu toate acestea e destul de scump comparativ cu un desktop clasic și e normal să fie așa deoarece monitorul e incorporat astfel că întregul desktopul e dintr-o bucată. Spre deosebire de un laptop, acest are nevoie de periferice deoarece nu are ecran tactil pentru a folosi e tastatură virtuală. Periferice sunt incluse și pot fi observate în poza de jos sau în clip. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Arată ceva mai diferit față de alte desktopuri de la Lenovo, designul acestuia fiind unul elegant și simplu.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Procesorul nu e des întâlnit pe desktopuri deoarece e un i5-3470S de 2.9 GHz, însă e important că face din cea mai nouă generație de procesoare și e un i5. Placa video integrată e Intel HD 2500, deci e diferită față de platformele mobile, dar și așa are una mai performanttă. E vorba de Radeon HD 7650A de 2GB care e rar întâlnită pe PCuri.

Trebuie menționat că placa de bază are sunet integrat, rețea integrată, Wi-Fi și bluetooth. Deci puteți opta și pentru periferice wireless dacă nu vă plac cele din pachet și un router wireless. Restul configurației include un hard de 1TB și o memorie de 4GB. Apreciez că are Windows 8 preinstalat deoarece nu v-aș fi recomandat altul.

Ecranul de 21.5 oferă o rezoluție 1080p și e unul cu panou IPS iluminat LED. Deci unghiurile sunt excelente iar claritatea pe măsură. Dacă sunteți pasionat de jocuri, trbuie să știți că acea placă AMD e similară celei de pe laptopuri, deci am pus un clip demonstrativ:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ocupă puțin spațiu pe birou, ecran clar și detaliat, oferă USBuri de înaltă viteză, destule HDMIuri, poate fi folosit ca și monitor extern (dacă vreți să-l conectați la un laptop), consumă puțin, puteți juca și ceva jocuri.

Minusuri: ecranul nu e tactil.

Concluzie

Acest Lenovo ThinkCentre Edge 92z e o recomandare bună pentru cei care nu vor un laptop deoarece are un ecran prea mic și nici un desktop deoarece ocupă mult spațiu și umple camera de cabluri. Chiar dacă e scump, veți face o alegere bună deoarece are o configurație puternică iar ecranul e superb. Am pus și o prezentare a unui astfel de model:

Lasă un comentariu