Lenovo ThinkCentre Edge 92z, All-in-One multimedia

Lenovo ThinkCentre Edge 92z e un sistem desktop PC de tip business și e evident acest aspect din seria sa. E un All-in-One destul de bun dar nu oferă ecran multi-touch sau doar touch, ci e unul non-touch. Configurația sa e una multimedia datorită acelei plăci video AMD și procesorului Core i5. Cu toate acestea e destul de scump comparativ cu un desktop clasic și e normal să fie așa deoarece monitorul e incorporat astfel că întregul desktopul e dintr-o bucată. Spre deosebire de un laptop, acest are nevoie de periferice deoarece nu are ecran tactil pentru a folosi e tastatură virtuală. Periferice sunt incluse și pot fi observate în poza de jos sau în clip. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Arată ceva mai diferit față de alte desktopuri de la Lenovo, designul acestuia fiind unul elegant și simplu.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Procesorul nu e des întâlnit pe desktopuri deoarece e un i5-3470S de 2.9 GHz, însă e important că face din cea mai nouă generație de procesoare și e un i5. Placa video integrată e Intel HD 2500, deci e diferită față de platformele mobile, dar și așa are una mai performanttă. E vorba de Radeon HD 7650A de 2GB care e rar întâlnită pe PCuri.

Trebuie menționat că placa de bază are sunet integrat, rețea integrată, Wi-Fi și bluetooth. Deci puteți opta și pentru periferice wireless dacă nu vă plac cele din pachet și un router wireless. Restul configurației include un hard de 1TB și o memorie de 4GB. Apreciez că are Windows 8 preinstalat deoarece nu v-aș fi recomandat altul.

Ecranul de 21.5 oferă o rezoluție 1080p și e unul cu panou IPS iluminat LED. Deci unghiurile sunt excelente iar claritatea pe măsură. Dacă sunteți pasionat de jocuri, trbuie să știți că acea placă AMD e similară celei de pe laptopuri, deci am pus un clip demonstrativ:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ocupă puțin spațiu pe birou, ecran clar și detaliat, oferă USBuri de înaltă viteză, destule HDMIuri, poate fi folosit ca și monitor extern (dacă vreți să-l conectați la un laptop), consumă puțin, puteți juca și ceva jocuri.

Minusuri: ecranul nu e tactil.

Concluzie

Acest Lenovo ThinkCentre Edge 92z e o recomandare bună pentru cei care nu vor un laptop deoarece are un ecran prea mic și nici un desktop deoarece ocupă mult spațiu și umple camera de cabluri. Chiar dacă e scump, veți face o alegere bună deoarece are o configurație puternică iar ecranul e superb. Am pus și o prezentare a unui astfel de model:

Te-ar mai putea interesa