Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo ThinkCentre Edge 91 TWR

Un alt PC de tip Office precum Edge 71 TWR e acest sistem desktop PC Lenovo ThinkCentre Edge 91 TWR. Acesta deci ar putea fi alternativa mai ieftină la acela având procesor Core i3 în locul celui i5. Spre deosebire de acel 71 TWR, acest 91 TWR are mai multe USBuri, suport pentru mai multă memorie RAM, o sursă de 280 W dar nu are DVI doar VGA. Deci e vorba despre o configuraţie Office iar având în vedere calitatea materialelor, poate fi inclus şi în segmentul Business numai că necesită partea software (vine doar cu Free DOS). E un model performant, uşor de transportat şi care îndeplineşte aproape toate necesităţile. Aceste tipuri de calculatoare sunt ideal pentru companii dar şi pentru persoanele de rând datorită construcţiei robuste şi al configuraţiei. Un astfel de PC potae fi transformat în unul multimedia doar cu ajutorul unei plăci video performante şia unei surse mai mari. Prețul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Cam aşa arată tower-ul

Specificații tehnice

Placa de bază cu chipset B65 are sunet integrat ADI Audio ALC662, reţea integrată şi destule porturi (două PCI-uri, un PCI Express x16 şi un PCI Express x1). Cât despre placa video Intel HD Graphics 2000 pot spune că e bună pentru filmele de tip 720p dar şi unele Full HD deoarece e un model integrat în procesor pentru a oferi performanţe mai bune. Procesorul de pe acest desktop e Core i3-2100 de la Intel, deci un Sandy Bridge de 3 GHz cu cache de 3 MB.

Capacitatea memoriei RAM de 4 giga 1333 MHz poate fi mărită la maxim 16 giga având patru sloturi. Acest PC foloseşte un hard de 500 de giga care e unul foarte bun în special că are o viteză de 7200RPM. Sistemul de operare de pe acesta e Free DOS pentru ca preţul să fie accesibil. Carcasa de tip Tower vine cu unitate DVD, cititor de carduri, o surăsă de 280 W şi următoarele porturi: un serial, opt USBuri 2.0, VGA, ieşire audio+microfon, eSATA şi DisplayPort. În pachetul acestui ThinkCentre Edge 91 TWR veţi primi şi un mouse şi o tastatură Edge.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: vine cu periferice incluse, performanţe decente, carcasă robustă, hard spaţios şi o mulţime de porturi.

Minusuri: nu are DVI.

Concluzie

Acest sistem desktop PC numit 91 TWR e recomandarea mea pentru cei care doresc performanţe mari la un preţ acceptabil.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Cristi

    Sigur nu are DVI ? Pe site-ul producatorului scrie ca are DVI… Eu nu mai inteleg nimic. Cine minte ?

Lasă un comentariu