Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo ThinkCentre Edge 71 TWR

Acest sistem desktop PC Lenovo ThinkCentre Edge 71 TWR e soluția ideală de tip Business deoarece are toate caracteristicile necesare ca modelul Edge 91 TWR. Aici mă refer la calitatea materialelor (carcasă), performanțe, dotări dar nu vă oprește nimeni să-l transformați în unul de gaming având în vedere că are procesor Core i5. Numai că atunci va trebui să-i schimbați sursa de 180 W cu una mai mare. În fine, acesta a fost lansat pe piață pentru a satisface o anumită categorie. Un astfel de PC e o investiției fără doar și poate pe o perioadă de cel puțin 5 ani pentru compania dumneavoastră deoarece performanțele sunt impresionante, carcasa rezistă diferitelor tipuri de abuzuri și e ușor de transportat datorită mânerului (având în vedere că are 6.5 kilograme). Prețul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Tower-ul

Specificații tehnice

Procesorul Core i5 modelul 2400s de 2.5 GHz e un model cu patru nuclee din familia Sandy Bridge deci are integrat în acesta o placă grafică Intel HD Graphics 2000. Această placă video poate fi utilizată pentru vizionarea de filme HD dar și unele Full HD. Acest Edge 71 TWR folosește un hard disk de 500 de giga SATA la 7200 de rotații pe minut. Placa de bază cu chipset Intel H61 are rețea integrată Realtek RTL8111E Gigabit, sunet integrat Audio ALC662 și multe sloturi (un PCI Express x16 și două PCI Express x1).

Capacitatea memoriei RAM e de 4 GB și poate fi mărită la maxim 8 GB având doar două sloturi. Acest upgrade ar inutil odată ce nu e un model cu placă video dedicată și deci nu e unul pentru jocuri. Carcasa de tip Tower are o sursă de 10W, securizare Kensington, unitate DVD, cititor de carduri și o mulțime de porturi: șase USBuri 2.0 (în față și în spate), mufă combo microfon+ieșire audio, ieșire VGA și ieșire DVI. Sistemul de operare de pe acesta e Free DOS și pe lângă acesta veți primi și periferice Edge (tastatură și mouse).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ușor de transportat, foarte rigid, performanțe decente, preț acceptabil, design premium și are toate porturile necesare.

Minusuri: nu i-am găsit încă.

Concluzie

Acest desktop PC numit Lenovo 71 TWR e recomandarea mea pentru cei care au nevoie acasă sau la locul de muncă un calculator cu performanțe Office impresionante și care să facă față provocărilor cel puțin 5 ani. Deci l-am putea considera ca o adevărată investiție dacă nu sunteți un împătimit al jocurilor :).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu