Lenovo ThinkCentre E73 SFF, desktop PC business

Sistemul desktop Lenovo ThinkCentre E73 SFF e unul nou care e destinat acelora care vor un calculator stabil pentru lucru deoarece știm cu toții cât de greu e să găsești un PC care nu cedează atunci când ai mai mare nevoie de el. Modelul de față e nou deoarece are procesor Haswell i3, multiple porturi și Windows 8 Pro preinstalat.

E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un calculator și perifericele aferente (mouse și tastatură).
Din imaginea alăturată puteți vedea cum arată și că poate fi montat sub monitor. Eu chiar eram în căutarea unei carcase care să poată fi montată sub monitor, însă nu găsești așa ceva. Deci, un mare plus pentru faptul că unitatea poate fi montată sub și lângă monitor.

Unitatea
Unitatea

Lucrurile care o să le apreciezi la acest model pe partea de caracteristici sunt procesorul rapid (e vorba despre un i3-4130 care scoate 4859 de puncte la benchmark… deci mai mult decât procesoarele i7 de pe laptopuri), carcasa mică și unitatea optică DVD care va facilita instalarea programelor de pe discuri.
Pe partea soft are Windows 8 Pro, lucru care trebuie apreciat, însă era mai bine dacă avea 8.1 deoarece e mai nou și stabil.

Lucrurile care eu le apreciez la modelul de față sunt aspectul, prețul deloc mare, stabilitatea, componentele de top (aici nu mă refer la faptul că sunt sunt performante, ci că inginerii Lenovo au ales ce e mai bun) și performanța (vedeți mai sus ce punctaj extrem de bun a scos procesorul).
Are și lucruri care nu sunt pe placul meu cum ar fi lipsa SSD-ului și a Windows 8.1.

Concluzia mea referitoare la acest calculator e că e foarte bun, iar dacă te ocupi cu proiectare ori programare atunci meriți o sculă pe care să-ți faci treaba fără sacadări ori alte chestii enervante. Mulți aleg laptopurile, însă acest calculator e unul mult mai puternic în comparație cu un laptop care să aibă acest preț.
Dacă nu știi ce monitor să alegi atunci poți alege un S24C350HS de la Samsung deoarece are diagonala de 24 inci și unghiuri excelente de vizibilitate.

Te-ar mai putea interesa