Lenovo ThinkCentre A70z All-In-One

În acest mic review, scriu despre un sistem desktop numit Lenovo ThinkCenter A70z care este unul de tip All-In-One adică unul portabil și care nu ocupă loc datorită faptului că nu are unitate centrală. Acest sistem desktop PC Lenovo ThinkCentre A70z All-In-One este unul la promoție și cred că sunt destui de mulți care și-ar dori un iMac și nu au bani pentru unul, motiv pentru care există astfel de alternative ieftine și bune în special că vin de la producători cunoscuți și cu experiență în domeniu. Îl recomand datorită configurației de tip Office, a versiunii 7 de Windows și al prețului. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». O alternativă pentru un buget mai mare este Lenovo ThinkCentre M90z care vine procesor i5 și are un design ceva mai modern. Dar și un Lenovo IdeaCentre C200 ar putea fi o alternativă.

Poze

De sus
Din față

Specificații tehnice

Procesorul este Intel model Dual Core E5800, FSB 800 MHz, o frecvență de 3 GHz și cache 2 MB. Placa de bază are chipset G41 cu ICH7, placă video integrată Intel GMA X4500, rețea integrată și Wi-Fi. Capacitatea memoriei RAM de tip DDR2 este de 2 giga la o frecvență 800 MHz. Capacitatea de stocare de 500 de giga la o viteză de 7200 de rotații pe minut. Ecranul are o diagonală de 19 inci la o rezoluție de 1440 cu 900 pixeli, 300 nit și contrast 1000 la 1. Acesta este unul mat pentru ca lumina să nu se reflecte și este de tip CCFL cu tehnologie backlight. Vine cu periferice, și anume mouse optic și tastatură Pro. Bineînțeles are și două boxe incorporate de 2 W.

Acest desktop Lenovo ThinkCentre A70z vine cu securitate, cameră web de 1.3 MP, sursă de 130 de W, mufă RJ-45 pentru rețea sau internet, trei USB-uri 2.0 poziționate în laterale, intrare microfon și audio, trei USB-uri 2.0 poziționate în spate, un serial și are o greutatea de 8 kilograme.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: Lenovo ThinkCentre A70z este portabil datorită dimensiunilor destul de reduse, configurație bună, poate fi pus și pe perete, are sistem de operare Windows 7, arată destul de bine și deci poate fi o alegere foarte bună pentru cei care nu doresc un laptop și mai degrabă un PC pentru vizionarea de filme și pentru aplicații de tip Office.

Ca minusuri: este cam greu pentru a fi transportat de un copil.

Concluzie

Acest Lenovo ThinkCentre A70z cu siguranță este unul compact și poate fi confundat cu ușurință cu o ramă digitală, asta nu înseamnă că nu poate fi folosit ca una. Deci este un sistem desktop foarte bun și-l recomand.

Te-ar mai putea interesa