Lenovo ThinkCentre A70 SFF

Acest sistem desktop PC Lenovo ThinkCentre A70 SFF este unul business şi vine în două configuraţii de carcase: turn şi turn slim (care se poate pune sub monitor). Un model mai nou e ThinkCentre A70 Tower. Costă undeva la 1199 lei şi este una dintre cele mai bune alegeri ca desktop pentru afaceri.

Vine în configurați diverse dar cel mai popular e modelul cu Pentium e5700, 2 giga de RAM, hard de 500 de giga și placă video GMA X4500. De asemenea vine și cu un monitor (L197 de 19 inci de la Lenovo) la pachet și de aceea s-ar putea să coste ceva mai mult. Placa video 4500 de la Intel e una cu capabilitate HD și nu e una de jocuri, ci una special concepută pentru laptopurile sau desktopurile office. Normal că există modele de plăci video integrate mai puternice, dar cred că-și face treaba bine și modelul de față. Prețul de circa 1199 lei depinde dacă vine sau nu cu monitor, iar dacă vine cu monitor atunci o să coste ceva mai mult. În opinia mea raportul dintre preț și calitate e excelent, iar cei care îl vor lua pentru firma lor cred că vor fi satisfăcuți de costul de achiziție mic și fiabilitatea care se va vedea în timp.

Poze

Tower
SFF

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Păreri pro şi contra

Pro: este făcut de Lenovo (IBM) şi numele garantează pentru calitatea acestui PC, are procesor dual core, 2 giga de RAM şi harduri rapide.
Contra: are doar un an garanţie. (Având în vedere că este vorba despre un PC pentru business placa video nu are vreo importanţă că e integrată.) Faptul că are 12 luni garanție e datorat faptului că acest calculator e destinat firmelor care-l vor folosi cel puțin 8 ore pe zi, dar există posibilitatea extinderii garanției sistemului ThinkCenter A70 SFF cu încă 12 sau 24 de luni.

Specificaţii tehnice

Vine cu procesor E5400 cu două nuclee (Pentium) ori E3300 (Celeron), 2 giga de RAM DDR3, harduri de 500 sau 320 de giga şi placă video integrată GMA 4500 care poate reda filme HD sau 720p.

Concluzie

Sistemul desktop PC model Lenovo ThinkCentre A70 SFF este unul pentru afacerile mici sau mari, iar calitatea şi preţul îl recomandă. Ar fi fost interesant dacă exista un pachet promo cu un monitor inclus la un preț avantajos, însă acea alternativă de mai su menționată are un monitor inclus.

Te-ar mai putea interesa