Lenovo ThinkCenter Edge M92p TWR

Acest sistem desktop PC Lenovo ThinkCentre Edge M92p TWR e unul din segmentul business deoarece e unul din seria ThinkCentre și după cum știți, aceste desktopuri sunt extrem de bune, fiabile și performante. E cel mai nou din seria sa motiv pentru care are configurație nouă cu IvyBridge, Windows 7 și Office-ul instalat. Din pozele de jos se observă că are o carcasă puțin diferită față de predecesorii, iar mânerul de prindere e și el altfel realizat. Prețul său nu e unul de neglijat, însă dacă vă doriți fiabilitate și o siguranță mai bună a datelor, trebuie să acceptați un un preț mai mare. Edge M92p TWR are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Mânerul
Cam așa arată din față și lateral

Specificații tehnice

Procesorul Core i5-3470 de 3.2 GHz e unul de ultimă generație și care oferă cea mai bună viteză de procesare, de aceea nu cred că ar avea rost să optați pentru unul de tip Core i7. Placa sa video e Intel HD Graphics 2500 și e una nouă dar nu se adresează celor pasionați de jocuri, însă se descurcă decent când vine vorba de filme 720p și unele 1080p-uri. Capacitatea de 4GB e mai mult decât suficientă deoarece frecvența ei e de 1600 MHz.

HDD-ul său de 500GB e unul foarte bun și nu cred că ar trebui înlocuit cu altul, doar dacă e vorba de un SSD. Vine chiar și cu unitate DVD, însă am observat că-i lipsește cititorul de carduri. Nu cred că e un minus deoarece mulți dintre voi folosiți memoriile SUB pentru date și nu carduri. Nu vă oprește nimeni să luați un card reader extern. Atât tastatura cât și mouse-ul sunt oferite de același producător și sunt de tip Edge. Carcasa e una de tip Business cu sursă mică – 280W. Porturile disponibile pe acesta sunt USBurile, ieșirea audio, VGAul etc. Porturile USB sunt atât 2.0 cât ș 3.0. Porturile 3.0 oferă o viteză de transfer de 10 ori mai mare și deci sunt bune pentru cei care au medii de stocare cu același tip de interfață.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: porturi USB 3.0, Windows 7 preinstalat, carcasă solidă, configurație nouă și hard de 7200RPM.

Minusuri: cred că prețul.

Concluzie

Acest ThinkCentre Edge M92p TWR e o soluție decentă pentru acasă dar și pentru companii deoarece are Windows preinstalat, Office, configurație puternică și multe altele. Chiar dacă din punct de vedere al prețului nu se poate compara cu alte desktopuri, îl recomand deoarece fiabilitate e mare și viteza de procesare e decentă.

Te-ar mai putea interesa