Lenovo ThinkBook 15p IMH review

Laptopul Lenovo ThinkBook 15p IMH e unul din categoria multimedia deoarece vine cu niște componente caracteristice acestei categorii. Probabil că unii se gândesc să-l folosească la jocuri, însă nu recomand acest lucru deoarece placa video e doar o GTX.

Modelul acesta e prezent în mai multe configurații, dar în esență întâlnim procesoare i5/i7, placă video GTX Max Q și portabilitate mult peste medie.
Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop care are designul de mai jos și componentele amintite anterior.

Pe lângă faptul că arată excelent, acest model Lenovo ThinkBook 15p IMH are niște componente foarte puternice așa încât să poată fi utilizat la sarcini multimedia, dar și editări video ocazionale.
Portabilitatea e unul dintre atuurile majore ale notebook-ului deoarece bateria ține 7-10 ore, iar greutatea e de circa 1,9 kilograme.
În opinia mea, acest model o să fie unul suficient și pentru segmentul business deoarece are cititor amprentă, ThinkShutter (pentru închiderea web cam) și alte facilități pe care aceștia le vor aprecia.
Ergonomia e un alt aspect care trebuie apreciat deoarece aparatul are greutate redusă, tastatură iluminată și ecran anti-glare.

Ca aspect negativ trebuie menționat că aparatul nu are Windows preinstalat, iar din această cauză recomand instalarea Windows 10 sau 11.
Capacitatea de stocare nu e prea mare, dar se poate pune un hard extern sau ceva asemănător.

Concluzia mea referitoare la acest model e că-și merită banii și se va dovedi foarte bun pentru cei interesați de ceva performant pentru acasă ori la lucru. Dar, nu recomand să fie utilizat pe post de laptop gaming deoarece nu e făcut pentru așa ceva.
O să găsiți alternative la acesta, dar modelul de față oferă un foarte bun raport între preț și dotări.

Te-ar mai putea interesa