Lenovo ThinkBook 15-IML, laptop business accesibil

Laptopul Lenovo ThinkBook 15-IML face parte dintr-o serie nouă care prezintă caracteristici business folositoare în special în cadrul companiilor. Procesoarele folosite sunt cele Intel din seria a 10-a numită și Comet Lake. Configurațiile sunt de tip office adică nu prezintă o placă video dedicată, ci doar pe cea integrată din procesor. E necesară o placă video mai performantă doar dacă folosiți programe 3D cu cerințe hardware mai mari.

Arată bine pe gri cu negru și această combinație am văzut-o și pe alte serii, însă care nu erau chiar atât de bine dotate și componentele sunt de ultimă generație. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul poate fi un Core i3 sau chiar un Core i5, iar generația e una de actualitate. Astfel că ne putem bucura și de o autonomie mai bună a bateriei deoarece hardware-ul nou e și eficient. Placa video se descurcă excelent chiar și când vine vorba de filme, că doar laptopul are ieșire HDMI pentru a conecta un monitor sau TV. Puteți face prezentări cu acest laptop sau chiar să vă uitați la clipuri 1080p. Difuzoarele intergate au o putere satisfăcătoare dacă nu vă aflați într-o încăpere mare sau poate că lucrați pe el din apropriere. Unele configurații oferă și un SSD mai mare – 512 GB.

Păreri pro și contra

E considerat un laptop business pentru că e fiabil, solid, performant și are anumite dotări speciale – tastatură antistropi, cititor de amprentă, tastatură iluminată, TPM 2.0, parolă pentru HDD și BIOS. Unele dintre aceste dotări le vedem și pe laptopuri simple, însă seria nouă numită ThinkBook le oferă pe toate. Porturile acestui model chiar sunt suficiente, adică sunt diversificate și numeroase. Camera web prezintă o caracteristică interesantă numită ThinkShutter, astfel că puteți opri manual camera.

Lenovo ThinkBook 15-IML are o construcție realizată din aluminiu, de aceea are și o greutate redusă – 1.8 kg. Prețul foarte bun se datorează faptului că nu e prezent Windows 10, ci trebuie instalat ulterior. Se poate folosi un stick USB pentru a instala acest sistem și programele le luați de pe internet împreună cu driverele.

Te-ar mai putea interesa