Lenovo ThinkBook 15-IIL, laptop office foarte bun

Lenovo oferă numeroase laptopuri office și care sunt foarte fiabile, dar și performante. Lenovo ThinkBook 15-IIL este un exemplu bun și e diferit față de multe alte variante și de aceea avem și un design modern. Sunt câteva configurații interesante și sunt diferențe minore între ele (placă video și RAMi). Dintre toate modelele, eu aș alege cel mai ieftin dintre ele deoarece nu aveți nevoie foarte multă memorie și poate că nici acea placă video dedicată nu o veți folosi pentru că nu vă jucați jocuri. Ieșirea HDMI 2.0 e prezentă doar pe laptopuri de gaming de top și spun asta în ideea că vreți să folosiți laptopul ca media player pentru un TV 4K.

Are o greutate redusă, dar și raportul performanță/preț trebuie luat în calcul deoarece e bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Seria de procesoare Comet Lake e cea mai recentă și e pe 10 nm, motiv pentru care e mai eficientă. Placa video integrată e relativ aceeași și pentru anumite aplicații ori conținut video se comută automat pe cea dedicată (AMD Radeon 630). E vorba de un laptop care impresionează la multe capitole și nu voi intra în prea multe detalii. Pot spune că e vorba de un brand experimentat și care trebuie luat în considerare.

Păreri pro și contra

Are dotări speciale care nu le veți vedea pe alte laptopuri: tastatură antistropi, tastatură iluminată, TPM 2.0 parolă BIOS, parolă HDD, cititor de amprentă. Acestea le vedeți doar pe laptopuri din serii business, iar ThinkBook pare să fie una. Porturile USB sunt de mai multe tipuri pentru a putea conecta orice device la el sau poate alegeți varianta fără fir deoarece are bluetooth și WiFi ax. Calitatea audio e satisfăcătoare deoarece discutăm de difuzoare de 4W, iar pe partea de imagine vedem un IPS cu imagine Full HD.

Lenovo ThinkBook 15-IIL e accesibil pentru că vi se oferă exact ce aveți nevoie și sistemul de operare e Free DOS. Acesta trebuie șters și instalat în loc Windows 10 care reprezintă singura opțiune, iar voi vă puteți folosi de un stick USB.

Te-ar mai putea interesa