Lenovo ThinkBook 13s-IML, ultraportabil cu i5-10210U

Lenovo ThinkBook 13s-IML e un laptop de 13,3 inci care beneficiază de o portabilitate extrem de bună şi performanţe superioare. E vorba despre un laptop care face parte din categoria business, dar poate fi utilizat şi acasă ca staţie de lucru… dacă nu vă deranjează ecranul de 13 inci.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un dispozitiv care are Windows 10 Pro preinstalat. Din poza de alături se poate vedea că e de culoare gri, producătorul menţionând că e vorba despre Mineral Grey.


Păreri pro şi contra

Venind cu procesor i5-10210U quad core putem spune că avem parte de toată puterea de care avem nevoie. Procesorul scoate 6659 puncte la benchmark şi vine cu cip grafic integrat Intel UHD.
Modelul de faţă vine cu un ecran a cărui rezoluţie e de 1920×1080 pixeli, iar panelul e IPS. Pentru ca imaginea să fie şi mai clară are strat anti-glare, iar în felul acesta lumina nu se va reflecta de pe suprafaţa sa.
Pe partea de memorie are 8GB RAM şi stocare pe SSD (256 au 512 GB).
Stă foarte bine la capitolul conectică deoarece vine cu 3 porturi USB, wireless ac 2×2, bluetooth 5 şi HDMI.
La capitolul securitate are cititor de amprente aşa încât să puteţi să vă securizaţi datele şi să vă logaţi cât mai rapid.
Tastatura e una iluminată, iar în felul acesta o să vedeţi mai bine ceea ce tastaţi atunci când lumina nu e prea bună.
Portabilitatea e un aspect de care trebuie ţinut cont. În cazul acestui model vorbim despre o autonomie de 11 ore şi o greutate de 1.32 kg.

Per ansamblu acest model e un laptop pentru persoanele interesate de ceva portabil şi puternic la birou ori în călătoriile de afaceri.
Lenovo e un brand serios, iar laptopurile acestora merită alese atunci când vă interesează ceva robust. Dacă ecranul e prea mic atunci există şi această alternativă.

Te-ar mai putea interesa