Lenovo T52DEEU

Dacă ești în căutarea uni monitor portabil atunci monitorul portabil LCD Lenovo T52DEEU ar fi o soluție deoarece e mic, performant din punct de vedere vizual și poate fi conectat ușor la un calculator. Conectarea la un calculator se face prin portul USB, iar alimentarea se poate face tot prin acest port. Din păcate nu are suport touch, dar s-ar putea să existe variante foarte similare cu touchscreen. Dacă vrei ceva similar cu ecran senzitiv atunci ar trebui să alegi un LG T1910BP-BN sau un LG T1710BP-BN. Chiar dacă nu e cu touch o să vă fie de folos conectat la un laptop deoarece o să-l puteți utiliza ca o prelungire a desktopului ori ca un al doilea (ecran) desktop. Despre preț se poate spune că e unul mic deoarece monitorul vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Alături sunt două imagini pentru a vă face o opinie despre cum arată și cum ar putea fi întrrebuințat, iar la final e un filmuleț oficial cu acest ThinkVision de la Lenovo.

Extensia laptopului
Pentru chat eficient

Specificaţii tehnice

Lenovo T52DEEU e un LCD de 14 inci de tip wide care are un timp de răspuns de 8 milisecunde. Rezoluția normală a monitorului e de 1366 pe 768 pixeli și T52DEEU poate reproduce 262000 culori ceea ce e destul de bine. Din păcate nu are tuner TV sau boxe, iar pe partea de conectori are doar USB. Consumând doar 4W vă veți da seama ușor de ce i se zice că e un monitor de tip portabil – consumă foarte puțin din bateria notebook-ului.

Păreri pro şi contra

Pro: e mic și ușor deoarece are puțin peste un kilogram; alimentarea și conectarea se fac pe portul USB; nu costă prea mult; garanția e de 3 ani și poate fi mărită la 5 ani contra unei sume mici; puterea consumată e impresionant de mică – 4W; nu cântărește mult și așa o să poată fi pus bine în geantă, lângă un laptop.
Contra: rezoluția nu e Full HD, timpul de răspuns e cam „mic” și nu poate reda prea mult culori.

Concluzie

Lenovo ThinkVision LT1421 e un monitor apărut pe piață pe la sfârșitul anului trecut și vine ca o variantă portabilă de extinderea ecranului unui laptop. E foarte util programatorilor ori celor care lucrează cu multe foi de calcul și cărora le e greu să comute între ferestre. Alături e un preview pentur a vă demonstra cum poate fi folosit monitorul T52DEEU de față.

Te-ar mai putea interesa