Lenovo NETTOP Q190

Lenovo NETTOP Q190 e un sistem desktop PC foarte mic  și spre deosebire de predecesoarele aduce o configurație mai bună. Aici mă refer la procesorul Intel Celeron în locul celui Intel Atom și cei 4GB în locul celor 2GB de memorie. Deasemenea, nu vine cu unitate DVD care e o unitate separată și se poate observa în poza de jos. Designul să e unul compact și simplu și mi-aș dori să vă astfel de modele și de la alți producători deoarece reprezintă o soluție bună pentru cei care nu-și doresc un laptop. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Chiar dacă e așa de mic, are o mulțime de porturi, destul spațiu de stocare și o memorie RAM decentă pentru multitasking.

Cum arată
Cum arată
E mic
E mic

Specificații tehnice

Procesorul de pe acest Q190 e un Celeron de 1.5 GHz model 887. E un model nou și performant care e mult peste un Atom în special că oferă o viteză de procesare decentă și o placă video pe măsură – Intel HD Graphics. Placa de bază e una cu rețea integrată, sunet integrat și are chiar și Wi-Fi. Cu acea tehnologie wireless vă puteți conecta la orice hotspot sau router din apropiere și să beneficiați de o viteză de transfer bună (până la 150 Mb/s).

Capacitatea memoriei e de 4 GB deci e indicat un sistem de operare pe 64 de biți și ar trebui să fie unul cât de nou posibil, dacă vreți să beneficiați de performanțe maxime din partea acestui PC. Hardul oferit e unul modest și cu un spațiu de stocare suficient de mare – 500GB. Prețul e mai atractiv și pentru că are Free Dos, deci e nevoie să optați pentru un sistem de operare ca și Windows 7 sau 8. În pachet sunt incluse mouse-ul și tastatura. Unitatea are destule USBuri, LAN, audio HDMI și  SPDIF. Deci are multe porturi și care sunt peste așteptări.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are dimensiuni reduse, port HDMI, tehnologie Wi-Fi, 6 USBuri din care 2 sunt de înaltă viteză, periferice incluse și procesor mult mai bun decât anteriorul.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Lenovo NETTOP Q190 e un model din seria IdeaCentre care vi-l recomand împreună cu un monitor FullHD în special că desktopul are ieșire HDMI care e ideală pentru conținut de calitate superioară. Jos am postat prezentarea acestui model și în care sunt ilustrate caracteristicile sale speciale:

Te-ar mai putea interesa