Lenovo Miix 320-10ICR, laptop cu ecran detașabil

Laptopul convertibil Lenovo Miix 320-10ICR ține locul unui laptop clasic și chiar unul desktop. Aceste tipuri de laptopuri au componente integrate în ecran, motiv pentru care sunt diferite de cele clasice (au consum redus de energie și au o temperatură de lucru scăzută). Are Windows 10 și nici nu veți găsi laptopuri cu ecran touch fără acest software licențiat. La ora actuală, acesta e disponibil la un preț destul de bun iar dacă nu aveți alt PC, un hard disc extern poate fi ideal pentru stocarea de conținut media.
Tastatura e o stație de andocare cu un port USB, dacă aveți nevoie de unul suplimentar, dar și așa are tehnologie bluetooth pentru periferice wireless. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul acestui laptop e unul de tip Intel Atom x5-Z8350 care e o versiune Quad Core cu frecvență de lucru bună. Chiar și acesta are o placă video proprie Intel, dar nu oferă performanțe grafice mari. E de ajuns pentru a rula conținut HD sau chiar unele jocuri simple cum sunt cele 2D.

Memoria RAM se descurcă foarte bine în cele mai multe aplicații deoarece sistemul consumă puțin. Poate că mulți dintre voi sunteți obișnuiți cu mult spațiu de stocare, de aceea trebuie să știți că acesta dispune de o memorie eMMC care e destul de rapidă (nu e chiar ca un SSD, dar e acceptabil).

Finisajul îi dă un plus de eleganță pentru că e pe argintiu și mai toate tablete au parte frontală neagră lucioasă.

Păreri pro și contra

E și normal să aibă o greutate de numai 1 kg că doar are un ecran modest cu imagine HD. Totuși, panelul e IPS pentru a beneficia de vizibilitate mai bună, însă suprafața ecranului e lucioasă. Autonomia de lucru e impresionantă la ultraportabile și chiar la laptopurile clasice e ceva mai mare, dacă e să le comparăm cu variante din trecut.

Lenovo Miix 320-10ICR e  tabletă cu dotări bune și acele camere foto devin utile când vreți să vorbiți cu cineva sau chiar să faceți o poză rapid, fără a ma scoate telefonul din buzunar. E prezent de ceva timp pe piață, motiv pentru care sun numeroase poze și prezentări video cu această serie.

Te-ar mai putea interesa