Lenovo LT2452p

Monitorul LED Lenovo LT2452p e un model interesant nu pentru că are caracteristici bune, diagonală de 24 inci, rezoluție 1200p, ci pentru că e unul cu pivot. Mai precis, puteți să-i reglați înălțime, unghiul sau să-l rotiți la 90 de grade pentru a viziona imaginea în plat vertical. Nu e un monitor de gaming datorită timpului de răspuns de 7 ms ci se adresează mai mult pentru cei care editează și au nevoie de un monitor cu imagine detaliată care poate fi poziționat și în plan vertical. Are o construcție robustă și se vede cel mai bine în prima poză. Cât despre preț, e acceptabil având în vedere că nu prea are concurență. Acest model LT2452p are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din spate
Din spate
Din față
Din față

Specificații tehnice

Are o rezoluție de 1920 cu 1200 pixeli deoarece are un aspect 16 pe 10. Timpul de răspuns al acestui model e unul de 7 ms iar pentru jocuri e recomandat să fie sub 5 ms. Caracteristicile sale sunt următoarele: unghiuri de 178 de grade, ecran de 24 inci, iluminare LED, luminozitate de 300 cd/mp și altele. E destul de mare pentru un utilizator obișnuit iar rezoluția e decentă și pentru proiectanți sau editori. Deci poate fi achiziționat pentru uz casnic dar și pentru cei care vor să-l folosească la locul de muncă.

Poate fi montat pe perete cu un kit special, ar fi fost bine dacă ar fi avut niște boxe integrate. Însă mai folositor mi se părea un port USB deoarece un astfel de port e bine venit în special dacă folosiți periferice cu interfață USB. Porturile video ale acestui model sunt următoarele: VGA, DVI și DisplayPort. Chiar dacă nu are HDMI, DVIul și DisplayPortul sunt la fel de bune pentru redarea conținutului Full HD. Alte caracteristici ale sale sunt: meniul OSD, securitate Kensington, Plug and Play și consumul de numai 40 W.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: unghiuri excelente de vizibilitate, e robust, pivot cu reglare înălțime/unghi/înclinare, preț acceptabil și consum mic de energie.

Minusuri: lipsă USB și timp de răspuns mare (în caz că vreți un monitor de gaming).

Concluzie

Acest Lenovo LT2452p e un model care se asortează perfect cu desktopul vostru din seria Thinkpad. Îl recomand utilizatorilor obișnuiți care vor un monitor deosebit dar nu unul prea elegant, ci unul funcțional și fiabil. E un model office decent în special dacă nu tindeți să achiziționați unul de 27 inci, ci unul cu diverse funcții și caracteristici.

Te-ar mai putea interesa