Lenovo Legion Y920-17IKB, laptop gaming cu tastatură RGB

Laptopul Lenovo Legion Y920-17IKB e unul dintre cele mai avansate laptopuri de gaming de la acest brand, motiv pentru care are un preț puțin piperat, o construcție premium, componente excelente pentru gaming la detalii mari. La interior veți găsi placa video GTX 1070 de 8GB, deci nu e vorba de orice variantă și va face cu brio noilor titluri. Laptopul arată superb și chiar nu aveți ce să-i reproșați, în special că tastatura e una RGB care e însoțită de software special.

Chiar dacă toate modelele au același nume la interior veți găsi câteva deosebiri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu voi începe cu deosebirile și cu asemănările dintre ele. Trebuie să știți că între Core i7-7700HQ și Core i7-7820HK nu veți găsi deosebiri majore. Un plus de performanță e bine venit, însă aveți nevoie de un buget mult mai mare pentru un hardware mai nou. Toate laptopurile dispun de 16GB RAM deoarece jocurile nu necesită mai mult și acest aspect a fost testat de mulți specialiști.

E foarte important ca laptopul să aibă ambele tipuri de medii de stocare – HDD + SSD M.2. Pe hard disc puneți kiturile de la jocuri, filmele și muzica, iar SSD-ul se ocupă de rularea mai rapidă a programelor, sistemului și jocurilor. Ecranul e unul dintre cele mai bune pentru că e un IPS cu rezoluție 1080p, astfel calitatea video e bună indiferent cum l-ați privi. Poate înlocui un PC fără nici o problemă deoarece are difuzoare incorporate destul de bune și un subwoofer pentru un plus de bass.

Păreri pro și contra

Vi se oferă chiar și porturile ThunderBolt v3, DisplayPort și USB 3.1 tip C, dacă le considerați importante pentru conectarea unor periferice. Un laptop de 17.3 inci e foarte greu în special dacă discutăm de gaming, deoarece are un sistem de răcire mai sofisticat și o construcție robustă. La seriile de gaming mai scumpe sunt folosite plăci video de pe PC.

Lenovo Legion Y920-17IKB vine cu Windows 10 și nu aș recomanda alt sistem de operare deoarece acesta oferă driverele compatibile. Pentru cei indeciși, am pus prezentarea de jos:

Te-ar mai putea interesa