Lenovo Legion Y740-17IRHg, laptop cu RTX 2060, RTX 2070 sau RTX 2080

Lenovo Legion Y740-17IRHg e un laptop premium dedicat gamerilor și nu numai, iar la interior vedem doar componente de top. Bineînțeles, prețul e unul pe măsură și nu se adresează oricărui utilizator. Acesta reprezintă o investiția și va putea fi folosit mulți ani pentru că are plăci video din seria RTX, deci unele jocuri pot fi rulate cu opțiunea Ray Tracing (scenele devenind mai realistice). Iluminarea RGB ajuns chiar și în zona coolerelor și poate arată chiar bine seara târziu când vă jucați pe birou, doar că această caracteristică crește puțin temperaturile laptopului.

Construcția sa e una deosebită și bine gândită, iar sistemul de răcire își face treaba destul de bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dorește se impresioneze la toate capitolele și o face, pentru că e vorba de un brand cu experiență. E vorba de un segment în continuă creștere pentru că mulți pasionați de jocuri preferă portabilitatea.

Ambele sloturi le avem ocupate și dacă vreți 32GB RAM, atunci trebuie înlocuite cele deja instalate cu altele. Consider că aveți suficient spațiu de stocare și vitezele sunt superioare, deci la acest capitol chiar nu sunt necesare îmbunătățiri. EU consider că e vorba de un laptop care nu necesită nici o investiție ulterioară, dar pretențiile pot fi mai mari dacă vreți să jucați jocuri cu detaliile mai multe.

Păreri pro și contra

Bateria laptopului se prezintă acceptabil pentru că poate oferi cel mult 6 ore de autonomie, conform producătorului. Componentele de pe acesta sunt cele mai avansate și e de înțeles că o baterie nu ar putea fi de ajuns pentru o repriză de gaming. Recomandarea mea e să-l aveți conectat la priză când vă jucați că doar îl folosiți pe birou și nu vă jucați când călătoriți.

Lenovo Legion Y740-17IRHg prezintă o construcție solidă care are o greutate cam mare – 2.9 g, dar e de înțeles pentru că interior sunt incorporate o mulțime de tehnologii noi care ajută când vă jucați. Conectivitatea e una superioară pentru dorește să înlocuiască cu succes un desktop PC. Pentru unii poate un desktop pare a fi mai atractiv însă trebuie să vă gândiți că aveți nevoie și de un monitor de 144 Hz și G-Sync, care nu e chiar ieftin.

Te-ar mai putea interesa