Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo Legion Y740-15IRHg, laptop cu i7-9750H şi RTX

Unul dintre cele mai puternice laptopuri de jocuri de pe piaţă e acest Lenovo Legion Y740-15IRHg. Vine în multiple configuraţi, dar se bazează pe procesorul i7-9750H şi plăcile video Nvidia GeForce RTX.
E un notebook PC pentru jocuri, grafică, editări video ori pentru cineva interesat de ceva solid care să file la zi şi peste 2-3 ani.
Există şi un model de 17 inci, însă acesta de 15 e mai mult pentru persoanele care doresc mai multă portabilitate întrucât are 2,2 kg.

După cum am scris mai sus acest laptop are multiple configuraţii, dar în esenţi vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi. Din poza de alături puteţi vedea cât de bine se prezintă vizual.


Păreri pro şi contra

Lenovo Legion Y740-15IRHg se bazează pe procesorul i7 cu arhitectură Coffee Lake. Mi-aş fi dorit să fie un procesor octa core (cu opt nuclee).
Ecranul e unul de 15 inci cu rezoluţie FHD, panel IPS şi refresh la 144Hz. De asemenea pentru ca lumina să nu se reflecte are şi caracteristică anti-glare.
Cipul grafic cu memorie dedicată e RTX 2060 6GB sau RTX 2070 8GB. E vorba despre plăci cu ray Tracing.
Memoria e una mai mult decât suficientă pe partea de RAM cât şi stocare. Vorbim despre stocare pe SSD tip M.2.
Şi pe partea de porturi totul e la superlativ întrucât vorbim depsre 4 porturi USB, Mini Display Port, HDMI 2.0 (suportă output 4K la 60Hz… poate şi mai mult), Ethernet Gigbit, bluetooh 5 şi wireless ac 2×2. Foarte interesant e că mare parte din ele au fost puse pe spate aşa încât să nu încurce… lateral fiind un USB, combo audio+mic şi thunderbolt 3 tip C
Portabilitatea e foarte bună deoarece vorbim despre o greutate redusă de 2,2kg şi o baterie care ţine minim 5 ore.
Are software Corsair iCue care are legătură cu iluminarea tastelor. Acolo puteţi seta în detaliu ce culoare vreţi pe partea de lumini.

Acest laptop e unul dintre cele mai puternice existente pe piaţă şi e uşor accesibil celora interesaţi de putere pură, ergonomie şi tehnologie de generaţie nouă.