Lenovo Legion Y720T-34IKH, desktop gaming cu HDD și SSD

Desktopul Lenovo Legion Y720T-34IKH e varianta mai performantă și se poate observa după placa video GTX 1070, dar trebuie menționat că nu orice desktop are HDD și SSD. Ceva mai ieftin e modelul Y520T care are doar HDD și o placă video puțin mai accesibilă. Designul carcasei chiar e unul plăcut cu acel Logo special (e prezent doar la seria Legion) și va atrage multe priviri. Seria Y520T arată diferit și poate că e mai atractivă ținând cont de prețul celei mai mai slabe configurații. Toate vin fără sistem de operare pentru a fi mai atractive și așa mi se pare normal, iar voi puteți instala ulterior sistemul.

În poza de jos e vede foarte bine cum arată carcasa sa și partea din față se poate deschide pentru a avea acces la coolere și DVD. Porturile sunt în partea de sus, poate că nu se vede foarte bine din poza de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Lenovo Legion Y720T 34IKH

Are un procesor de ultimă generație Core i7-7700 care impresionează în orice condiții, iar acesta e cea mai importantă componente hardware a oricărui gadget. Placa video e pe plan secund, iar ea poate fi folosită ori de câte ori rulați un joc sau un film. Sunt mai multe configurații cu același nume, iar diferențe sunt la procesor și placă video.

Desktopul se mișcă mai bine dacă instalați programele și sistemul de operare pe SSD, deoarece viteza de citire e mai mare.

Păreri pro și contra

Acest brand oferă și laptopuri care au performanțe destul de impresionante, însă pentru că sunt atât de compacte, prețul nu poate fi același. Chiar merită un astfel de PC și nu cred că mai mare sens să vă stresați să construiți unul pe componente, deoarece prețul e cam același.

Chiar dacă Lenovo Legion Y720T-34IKH nu are procesorul Core i7-7700K, diferențe nu sunt atât de vizibile (procesorul cu K poate fi overclockat). Am pus și un clip în care se poate vedea cum se descurcă o configurație similară. Bineînțeles, un desktop cu procesor i7-7700K are nevoie de o sursă puțin mai mare (overclockingul mărește consumul de energie).

Te-ar mai putea interesa