Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo Legion Y540-17IRH, laptop mare pentru jocuri

Varianta de 17 inci Lenovo Legion Y540-17IRH costă ceva mai mult decât cea de 15 inci, însă experiența e diferită pentru că discutăm de un ecran mare. Trecerea e cam mare de la monitor la ecran de 15 inci, de aceea unii preferă modele ca cel de jos. Arată precum un laptop premium, doar că are un preț foarte bun pentru ce componente găsim pe el. Dacă vreți performanțe mai bune pentru aceeași bani, atunci merită să alegeți varianta cu ecran mic.

Designul e același la întreaga serie și e ceva mai mult spațiu pe lângă tastatură, deci vă puteți sprijinii ceva mai bine mâinile.  Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Ecranul IPS e superb pentru că imaginea e uniformă și clară. E vorba de cea mai nouă generație și unele pot avea rată de refresh chiar foarte mare. Combinați hard disc cu SSD e bună dar și un singur SSD mare ar fi fost de ajuns. M.2-urile sunt mult mai rapide și diferențele sunt vizibile dacă faceți editări video (în combinație cu Core i7). Configurații mai numeroase sunt la variantele cu ecran mic, dar depinde și de preferințe. Îmi plac laptopurile mari pentru că nu obișnuiesc să călătoresc cu el și e folosit strict pentru muncă de birou și jocuri, ocazional.

Păreri pro și contra

Numeroasele variante vă oferă să alegeți modelul dorit în funcție de buget, iar procesorul și placa video sunt cele mai importante pentru că nu pot fi upgradate. E echipat cu tastatură iluminată ca oricare alt model de gaming și voi puteți lucra pe el oricând fără a mai avea nevoie de lampă de birou. Brandul nu oferă Windows preinstalat pentru ca laptopul să fie mai accesibil și voi puteți pune orice versiune de Windows 10.

Lenovo Legion Y540-17IRH chiar impresionează la multe capitole și nu poate oferi avantajele unui PC sau unui ultrabook, până la urmă e vorba de un gadget foarte performant cu o carcasă compactă. E perfect dacă vreți să renunțați la numeroasele periferice de pe birou, însă tot e nevoie de un mouse.