Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo Legion Y540-15IRH, laptop cu GTX 1660 Ti sau RTX 2060

Laptopul Lenovo Legion Y540-15IRH e prezent în numeroase configurații și cu dotări puțin diferite. Procesoarele sunt cele din generația a noua cu denumiri noi și interesante, din care reiese faptul că sunt concepute special pentru gaming. Are o placă video nouă însă în funcție de buget poate diferi, dar și ecranul poate avea rată de refresh mare – 144 Hz. Această caracteristică face imaginea clară indiferent de jocul jucat și panelul IPS oferă cele mai bune specificații. Chiar dacă nu e un ultraportabil, are un sistem de răcire modern care vă ține componentele la temperaturi cât mai joase.

Designul e unul modern și se vede din toate unghiurile, iar tastatura sa e una chiar premium. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Scorul de performanță e impresionant pentru noua generație de procesoare și mă refer și la Core i5 Quad Core. Plăcile video integrate nu sunt suficient de performante pentru a se compara cu cele ca GTX 1660 Ti sau RTX 2060. Cred că producătorii ar trebui să se concentreze pe un hardware cât mai compact pentru că utilizatorii vor gadgeturi cât mai subțiri și elegante. Când discutăm de laptopuri de gaming, vorbim de un înlocuitor pentru actualul PC, adică va fi folositor doar la birou.

Păreri pro și contra

răcirea se face cu două coolere și nu cu unul cum am văzut la alte branduri, deci să nu vă lăsați păcăliți. La nici un laptop creat pentru jocuri, nu veți vedea o autonomie generoasă. Un Powerbank ar ajuta mult dacă vreți să călătoriți cu el, dar și încărcătorul său e de ajuns dacă aveți o priză aproape. Sistemul audio e unul avansat cu tehnologie Dolby Atmos și difuzoare Harman Kardon. SSD-ul M.2 e unul de ultimă generație pentru ca voi să vă bucurați de cea mai bună viteză de transfer și citire. Capacitatea sa e generoasă și chiar nu se mai simte lipsa hard discului.

Lenovo Legion Y540-15IRH reprezintă nouă generație de laptopuri care pot rula aplicații profesionale și jocuri. Conectivitate e un plus la acesta în special că avem o ieșire video în plus (mini DisplayPort).