Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo Legion C530-19ICB, desktop gaming cu carcasa Cube Tower

Desktopul de gaming Lenovo Legion C530-19ICB se adresează celor care nu sunt prea deciși, însă doresc cele mai bune performanțe în acel buget. Cu siguranță un laptop nu poate fi la fel de performant ca un desktop, însă pot fi desktopuri la fel de portabile, iar cel de jos are chiar mâner și dimensiuni mai reduse. Îmi place cum e conceput și placa de bază de pe acesta e mult mai compactă, însă răcirea componentelor se face destul de bine. La interior sunt componente noi și aici mă refer la procesoare – Coffee Lake.

Arată foarte bine pe un birou modern fie că e pe negru mat, fie pe alb și va fi apreciat de cei care au lumină ambientală de culoare roșie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sunt diferențe de preț pentru că procesoarele și plăcile video nu sunt chiar ieftine. Dacă ar fi să aleg unul dintre ele, aș opta pentru cel cu Core i5, două medii de stocare și GTX 1060. Această placă video se descurcă foarte bine în cele mai multe situații și în special dacă discutăm de titluri recent apărute.

Chiar dacă are o sursă nu foarte mare, configurația e destul de eficientă, adică nu are un consum mare de energie. Nu veți îmbunătăți foarte mult acest PC din acest motiv dar nici nu e nevoie pentru că nu vă doriți cel mai avansat desktop, eventual mai puțin 8GB RAM pentru jocurile care au hărți mai mari.

Păreri pro și contra

Pot rula orice joc la detalii mici spre medii sau chiar mai mai mult la titlurile cu cerințe hardware mici. Nu prea am ce să-i reproșez, însă pe componente puteți obține performanțe mai mari. Adică va trebui să-l asamblați chiar voi și poate că nu vă pricepeți, de aceea sunt desktopuri gata asamblate. Pe PC-uri noi recomand doar Windows 10 pentru că va evidenția cel mai bine performanțele noilor componente.

Lenovo Legion C530-19ICB oferă câteva configurații interesante și cred că sunt pe placul oricui pentru că are și Core i7, dar și o placă video decentă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu