Lenovo Legion 5P 15IMH05H, laptop cu i7-10750H six core

Lenovo Legion 5P 15IMH05H e un laptop pentru persoanele interesate de ceva performant capabil şi în jocuri deoarece vine cu grafică dedicată. Laptopul e disponibil în variantă cu placă video RTX 2060 şi GTX 1660, prima variantă fiind mai performantă.
Nu e doar foarte performant, ci are şi portabilitate bună prin faptul că are o greutate de 2,3 kg, iar bateria ţine 7,7 ore.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop foarte performant care poate fi considerat ca fiind un desktop replacement.

Păreri pro şi contra

Laptopul Lenovo Legion 5P 15IMH05H e unul cu ecran de 15,6 inci a cărui rezoluţie e FHD, iar rata de refresh e de 144 Hz. Pentru ca unghiurile de vizualizare să fie unele ok s-a optat pentru un panel IPS.
Procesorul acestui laptop e unul six core model i7-10750H construit pe tehnologie de 14 nm. Un laptop similar cu cel de faţă e acest MSI (la similar mă refer din punct de vedere al caracteristicilor). Dacă v-aţi săturat de procesoare intel şi vreţi ceva cu AMD atunci acest Asus ar fi o altă alternativă.
Memoria RAM a laptopului e de 16 giga, iar pentru stocare se foloseşte de un SSD de 1TB.
Unitatea optică nu e una prezentă, însă în schimb are 5 porturi USB, LAN Gigabit, wireless ax (wi-fi 6), bluetooth şi HDMI tip 2.0. Recomand ca instalarea sistemului de operare să se facă de pe un stick USB.
Pe partea de ergonomie are tastatură iluminată şi ecran cu strat anti-glare.
Nu doar imaginea e una de calitate, ci şi sunetul deoarece discutăm despre sunet cu tehnologie Dolby Atmos şi difuzoare Harman Kardon.

Per ansamblu acest laptop e un excelent desktop replacement sau laptop de jocuri. Portabilitatea e mai mult decât decentă şi nu o să vă rupă spatele dacă trebuie să-l duceţi de acasă la birou şi invers.
Lenovo face laptopuri care sunt preferate de segmentul business, iar dacă o să alegeţi ceva de genul pentru acasă atunci o să aveţi ceva cu fiabilitate foarte bună.

Te-ar mai putea interesa