Lenovo Legion 5 17ITH6, laptop de gaming cu ecran mare

Lenovo Legion 5 17ITH6 este un laptop cu o diagonală a ecranului de 17,3 inci și cu o rezoluție 1920×1080 pixeli, adică Full HD. Chiar dacă-i un laptop cu un ecran măricel, greutatea sa nu e exagerată deoarece are circa 3 kilograme. Din start trebuie să vă spun că acest notebook PC se vrea a fi un desktop replacement ieftin cu procesor Core i5/i7 și cip grafic RTX 3050.

Pe acest cost primim un laptop care e numai bun la filme ori jocuri, chiar și mai recente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe partea de specificații se poate lăuda cu un procesor Six Core sau Octa Core model de la Intel și cu multă memorie RAM care te vor ajuta să rulezi orice fluent. În funcție de ce aveți nevoie nevoie, veți alege configurația potrivită. Sunt destul de multe modele disponibile și asemănările sunt numeroase.
Pentru a rula jocuri diverse se poate folosi de placa video RTX 3050 care e una foarte capabilă. Nu trebuie să vă speriați că această placă o să consume multă baterie deoarece se comută automat pe placa video integrată când stați pe internet, dar poate că veți ține laptopul în priză mai tot timpul. Designul este același indiferent ce are la interior și o să vă placă tastatura care este bine organizată și este bine evidențiată (se poate vedea din imaginea de sus).

Pro achiziția unui astfel de laptop ar fi prezența plăcii video RTX, existența mai multor porturi USB 3.2, tehnologia Thunderbolt v4, bateria mare – 80 Wh (în mod office oferă până la 7 ore de viață), shutter pentru camera web, tastatura iluminată etc
Contra ar fi portabilitatea care nu e cea mai bună deoarece ecranul e mare, dar este de înțeles pentru că are și un sistem de răcire mai avansat.

De final pot spune că un laptop precum acest Lenovo Legion 5 17ITH6 e perfect în cazul în care te interesează ceva care să arate bine, să fie performant și să nu coste prea mult. Aspectiv se prezintă bine și nu e precum seriile acelea multimedia de acum câțiva ani.

Te-ar mai putea interesa