Lenovo Legion 5 15ARH05, laptop de gaming cu Ryzen şi GTX 1650

Lenovo Legion 5 15ARH05 vine ca o alternativă cu AMD la acesta. E echipat cu procesoare Ryzen 5 4600H (six core) sau 7 4800H (octa core) şi de aceea zic că e un excelent desktop replacement. Portabilitatea e mai mult decât decentă întrucât vine cu o greutate de 2,3 kg şi cu o baterie care poate să ţină chiar 13 ore… conform producătorului.

Laptopul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un dispozitiv modern echipat tastatură iluminată, ecran de 120 Hz, wireless ax (wi-fi 6) şi alte dotări moderne.
Din alte poze de prezentare se va vedea că porturile în mare parte sunt în partea din spate aşa încât să nu încurce.

Păreri pro şi contra

Laptopul Lenovo Legion 5 15ARH05 e unul cu un ecran de 15 inci a cărui rezoluţie e FHD, panelul e IPS şi are 120 Hz. Pentru ca lumina să nu se reflecte de pe suprafaţa sa are şi strat anti-glare.
Memoria RAM este de 8 sau 16 giga în funcţie de model, capacitatea maximă fiind de 16 giga. Pentru stocare se foloseşte de SSD cu capacitate de la 256 giga în sus.
Capacitatea de stocare e una decentă, iar dacă vreţi mai mult puteţi folosi un hard extern, NAS sau ceva de genul.
Placa video dedicată e o GTX 1650 simplă sau model Ti. E un model mai mult decât decent care va face faţă oricărei situaţii.
Nu vine cu unitate optică, dar vine cu o multitudine de porturi printre care 5 USB, LAN Gigabit, wireless ax, HDMI 2.0 şi altele.
Laptopurile de gaming ale celora de la Asus nu prea mai au cameră web, însă acest model vine cu această dotare utilă.
Dacă vreţi să conectaţi un mouse atunci acesta poate fi legat cu sau fără fir, laptopul având şi bluetooth 5 integrat.

Per ansamblu acest notebook PC se adresează persoanelor interesate de ceva aspectiv, funcţional şi portabil. Poate fi utilizat ca desktop replacement deoarece oferă toată puterea de care aveţi nevoie.

Te-ar mai putea interesa