Lenovo L24q-10, monitor cu ramă subțire

Monitorul IPS Lenovo L24q-10 e unul dintre cele mai elegante soluții multimedia pentru birou deoarece are o ramă subțire, un picior subțire și un finisaj argintiu. Acest model se adresează utilizatorilor multimedia care nu sunt atât de pretențioși ca și gamerii. Chiar și pe acesta puteți juca jocuri datorită specificațiilor de tehnice foarte bune, dar pentru shootere aș recomand un monitor cu refresh mai mare (cu G-Sync sau FreeSync). Monitoarele cu construcție mai compactă au un preț mai generos, dar nu cred că vă deranjează așa de mult acest aspect.

E nevoie de un buget mai mare pentru un gadget premium și nu poate fi conectat la orice desktop datorită porturilor prezente pe acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are o diagonală suficient de generoasă – 24 inci, și multe monitoare cu aceeași diagonală oferă doar o imagine Full HD. Ei bine, acest monitor oferă o rezoluție diferită, mai bună – QHD. De aceea monitorul are conectori ceva mai buni – HDMI și DisplayPort. Ambele porturi sunt satisfăcătoare și calitatea video depinde și de cablul ales. Eu v-aș recomand un cablu suficient de lung și care are mufe care nu se oxidează.

În general, nu sunt incluse prea multe accesorii și de cele mai multe ori mai trebuie să cumpărați ceva pentru el. Acesta a fost creat pentru a fi folosit alături de încă un model cu ramă subțire. Cu două monitoare spațiul de lucru crește și tot mai mulți utilizatori vor să facă acest pas.

Păreri pro și contra

Piciorul monitorului prezintă și un mic inel pentru a putea pune cablurile prin spatele său, astfel cablurile nu sunt chiar așa de vizibile. IPS-urile impresionează la capitolul calitatea video datorită culorilor și unghiurilor de vizionare. Fiecare tip de panou oferă avantaje și dezavantaje, dar cred că ați văzut și voi. Oricum, monitoarele sunt împărțite pe categorii, iar cel de sus e unul multimedia, adică e bun aproape pentru orice.

Lenovo L24q-10 e varianta mai mică și accesibilă, adică puteți opta și pentru o variantă de 27 inci dacă vă permite bugetul. Din păcate acestea nu au fost concepute pentru a fi montate pe perete.

Te-ar mai putea interesa