Lenovo L24I-10, monitor LED IPS cu timp de răspuns 6 ms

Monitorul IPS Lenovo L24I-10 se adresează utilizatorilor home&office, deoarece are caracteristici tehnice conforme. Arată foarte bine pe un birou modern alături de periferice de aceeași culoare (negru). Acest brand oferă și alte variante care oferă un timp de răspuns mai mic, diagonală mai mare și finisaj argintiu. Are margini așa de înguste pentru cei care folosesc 2 sau chiar 3 monitoare unul lângă altul. Nu oricine optează pentru un astfel de monitor, deoarece costă ceva mai mult decât unul clasic și nu poate fi montat pe perete.

Un astfel de monitor costă destul de mult și e normal pentru că are un design premium. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un panou IPS de 23.8 inci e destul de generos și oferă unghiuri de vizionare maxime. Fiecare panou are și dezavantaje, adică nu poate fi ideal pentru toți utilizatorii. Totuși, există IPS-uri care sunt mai bune dacă vă gândiți la gaming (timp de răspuns mai mic și refresh mai mare). Poate fi folosit pentru viziona conținut de calitate deoarece are conector HDMI.

Acesta nu e cea mai bună alegere dacă vreți să jucați shootere, eu prefer cele cu G-Sync sau FreeSync, în funcție de placa video (sincronizează refresh-ul cu fps-urile jocului). Bineînțeles mai sunt și cele cu refresh mare dar care costă destul de mult (75Hz, 120 Hz, 144Hz) .

Păreri pro și contra

Noua serie de monitoare de la acest brand oferă o construcție mai bună caret tinde spre una premium, iar cablurile pot fi ascunse ușor prin spatele piciorului. Deci chiar dacă are un picior subțire, producătorul s-a gândit că poate nu vreți ca acele cabluri să atârne aiurea, în special că porturile sunt spre lateral și nu centrale. Performanțele sale sunt decente are conectori buni, iar dacă nu vă place ceva la el, poate variantele mai scumpe vă vor fi mai pe plac.

Lenovo L24I-10 arată la fel ca și modelul de mai jos doar că sunt câteva deosebiri la partea de specificații tehnice. Indiferent pentru care veți alege, nu o să vă pară rău de alegere pentru că sunt destul de puține monitoare cu un astfel de aspect.

Te-ar mai putea interesa