≡ Meniu

Lenovo IdeaYab S5000, tabletă cu 3G

Tableta Lenovo IdeaYab S5000 e una destul de bună ținând cont are configurație performantă, e elegantă și fiabilă. Chiar și dotările sale sunt foarte importante deoarece mulți nu optează pentru un laptop ci pentru o tabletă. Un motiv poate fi conectarea mai rapidă la internet dar și conectivitatea 3G. Are Android 4.2 dar putea să vină cu un sistem ceva mai nou cum e 4.4 KitKat ținând cont că la finalul acestui an vom vedea o versiune și mai bună de Android. Nu sunt multe tablete de 7 inci care să fie așa performante iar aceasta poate concura chiar și cu tablete mai mari de la alte branduri.

E foarte important raportul preț/performanță dar și de la ce brand e oferită această tabletă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi .

Tableta

Tableta

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Procesorul său e unul Quad Core de 1.2 GHz care e performant iar placa video e una corespunzătoare. Ecranul de 7 inci e unul cu imagine clară și detaliată deoarece e de tip IPS și are o rezoluție 800p. Pe partea de memorie are 1GB RAM și un spațiu de stocare de 16GB (utilizabil e mai mic pentru că Androidul se află pe aceeași memorie). Dacă nu e suficient acel spațiu de stocare, atunci puteți conecta un card de memorie.

Pe partea de dotări are: difuzoare integrate, cameră principală de 5MP, cameră web de 1.6MP, bluetooth, WiFi și 3G. Bineînțeles, mai sunt și porturi clasice dar acelea sunt standard. Autonomia de lucru e generoasă cu o baterie de 3450 mAh. Pentru conectare la internet nu mai e nevoie de hotspot, ci doar de o cartelă SIM cu opțiune de internet.

Plusuri: are un preț atractiv, ecran IPS HD, tehnologie bluetooth, difuzoare stereo, arată bine și altele.
Minusuri: nimic la acest preț.

Lenovo IdeaYab S5000 are un design deosebit și la acest capitol pot spune că poate concura cu orice brand. Jos e o prezentare a acestei tablete din care se poate observa interfața prietenoasă. Mă gândesc că ați mai butonat și alte gadgeturi cu Android, datorită configurației această tabletă răspunde excelent la comenzile utilizatorului.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu