Lenovo IdeaYab S5000, tabletă cu 3G

Tableta Lenovo IdeaYab S5000 e una destul de bună ținând cont are configurație performantă, e elegantă și fiabilă. Chiar și dotările sale sunt foarte importante deoarece mulți nu optează pentru un laptop ci pentru o tabletă. Un motiv poate fi conectarea mai rapidă la internet dar și conectivitatea 3G. Are Android 4.2 dar putea să vină cu un sistem ceva mai nou cum e 4.4 KitKat ținând cont că la finalul acestui an vom vedea o versiune și mai bună de Android. Nu sunt multe tablete de 7 inci care să fie așa performante iar aceasta poate concura chiar și cu tablete mai mari de la alte branduri.

E foarte important raportul preț/performanță dar și de la ce brand e oferită această tabletă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul său e unul Quad Core de 1.2 GHz care e performant iar placa video e una corespunzătoare. Ecranul de 7 inci e unul cu imagine clară și detaliată deoarece e de tip IPS și are o rezoluție 800p. Pe partea de memorie are 1GB RAM și un spațiu de stocare de 16GB (utilizabil e mai mic pentru că Androidul se află pe aceeași memorie). Dacă nu e suficient acel spațiu de stocare, atunci puteți conecta un card de memorie.

Pe partea de dotări are: difuzoare integrate, cameră principală de 5MP, cameră web de 1.6MP, bluetooth, WiFi și 3G. Bineînțeles, mai sunt și porturi clasice dar acelea sunt standard. Autonomia de lucru e generoasă cu o baterie de 3450 mAh. Pentru conectare la internet nu mai e nevoie de hotspot, ci doar de o cartelă SIM cu opțiune de internet.

Plusuri: are un preț atractiv, ecran IPS HD, tehnologie bluetooth, difuzoare stereo, arată bine și altele.
Minusuri: nimic la acest preț.

Lenovo IdeaYab S5000 are un design deosebit și la acest capitol pot spune că poate concura cu orice brand. Jos e o prezentare a acestei tablete din care se poate observa interfața prietenoasă. Mă gândesc că ați mai butonat și alte gadgeturi cu Android, datorită configurației această tabletă răspunde excelent la comenzile utilizatorului.

Te-ar mai putea interesa