Lenovo IdeaTab A3300, tabletă ieftină

Lenovo IdeaTab A3300 e alegerea corectă pentru cei care vor ceva ieftin, compact, fiabil și performant. Cam toate tabletele de 7 inci sunt ieftine iar unele caracteristici au devenit standard. Adică nu veți mai vedea tablete foarte slabe sau cu un Android vechi. Majoritatea au procesoare Dual Core sau Quad Core, Android Jelly Bean, 1GB RAM etc. Aceasta e disponibilă pe alb și negru, dar pe negru cred că e mai bine deoarece îi dă un plus de eleganță și culoarea se potrivește cu orice. Designul nu e diferit față de cel al predecesorului model, dar nici nu cred că trebuia schimbat.

Dacă nu vă permiteți un laptop sau desktop, o tabletă e mai potrivită și veți economisi bani. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe alb
Pe alb

Chiar dacă ecranul nu e HD; apreciez unghiurile de vizibilitate mare care se datorează panoului IPS. Nu cred că ați fi încercat filme 720p pe o așa tabletă iar densitatea pixelilor e mai bună decât în cazul ecranelor de laptopuri sau desktopuri. Pentru filme, e bine să alegeți un alt tip de gadget în special dacă sunteți acasă. Tabletele sunt ideale pentru cei care călătoresc și vor ceva ce să se conecteze rapid la internet.

Procesorul Quad Core de 1.3 GHz e mai mult decât satisfăcător în special că placa video e corespunzătoare. Cu un 1GB de RAM, multitaskingul e bun dar nu cred că va primi un upgrade la 4.4 Kitkat. Are versiunea 4.2.2 care se numește tot Jelly Bean și mi se pare fiabilă. dacă nu vă place interfața, există launchere destul de interesante.

Spațiul intern utilizabil e mai mic de 8GB deoarece și sistemul e pe aceeași memorie. Puteți pune un card de memorie mare dar nu cred că e cazul deoarece există servicii de stocare online. Are două camere foto, bluetooth, WiFi, 3G, slot pentru card, port audio, baterie mare etc. Cam toate tabletele cu 3G au și GPS, deci nu mai e nevoie de un sistem de navigație.

Plusuri: are 3G, autonomie bună, bluetooth, destul spațiu intern, performanțe bune în jocuri și ecran IPS.
Minusuri: nu prea sunt.

Lenovo IdeaTab A3300 e un gadget destul de bun dacă ținem cont de dotări și ce oferă Androidul.

Te-ar mai putea interesa