Lenovo IdeaTab A3000, tabletă ieftină cu 3G

Lenovo IdeaTab A3000 e o tableta destul de reușită deoarece are procesor destul de bun, 3G, ecran IPS, autonomie bună și altele. Nu e o tabletă premium sau foarte dotată dar poate fi bună pentru cei care țin cont de raportul performanțe/preț. E disponibilă atât pe negru cât și pe alb, dar alte deosebiri nu veți găsi. Arată destul de bine și poate fi folosită cu ușurință într-o singură mână. interfața sistemului de operare e plăcută și se poate observa atât din poza de jos cât și dintr-o prezentare video. Nu are sens să căutați o tabletă cu 3G și cu funcție telefon, deoarece e incomod să folosești o tabletă așa de mare ca telefon.

Prețul unei tablete ca și aceasta e mic dar nu toți producătorii oferă astfel de soluții mobile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

O configurație de ultimă generație vine cu procesor Octa Core, ceva mai multă memorie dar și ecranul e mai bun ca și detalii. Mă refer la rezoluția ecranului care e mai bună iar la acesta e de 1024 cu 600 pixeli. Chiar dacă la acesta densitatea pixelilor nu e așa de mare, apreciez totuși că panoul e de tip IPS LCD.

Pe partea de memorie RAM are 1GB DDR2, iar la spațiu intern vine cu 16GB (utilizabil e mai puțin). Dotările sale sunt bune și sunt următoarele: cameră web, cameră foto de 5 MP, slot pentru card, bluetooth, WiFi, 3G, baterie bună și audio. Autonomia maximă oferită e de 7 ore și când vă jucați jocuri e ceva mai mică.

Androidul e la versiunea 4.2 Jelly Bean care mi se pare foarte bună.

Plusuri: autonomie maximă de 7 ore, destul de portabilă, procesor cu patru nuclee, 3G+bluetooth, cameră principală bună.
Minusuri: camera frontală e de 0.3 MP.

Lenovo IdeaTab A3000 nu e cea mai performantă tabletă dar trebuie să apreciem faptul că are 3G. Poate că o ieșire HDMI putea fi utilă însă funcția MHL mi se mai bună (o găsim pe multe telefoane). Deci nu are toate dotările posibile ori cele mai bune dotări. Jos am pus o prezentare a acestui gadget:

Lasă un comentariu