Lenovo IdeaPad Z570

Un astfel de laptop Lenovo IdeaPad Z570 face parte din categoria celor pentru jocuri, adică care au configurații de ultimă generație cu plăci video pe 128 de biți. Configurația sa cuprinde următoarele componente hardware: procesor Intel Core i7-267QM, memorie de 4GB, hard disk de 500GB, placă video dedicată NVIDIA GeForce GT 540M de 2GB etc. E mai accesibil decât alte modele cu aceeași configurație deoarece acesta are Free DOS, care e gratis și astfel aveți posibilitatea să optați pentru care sistem de operare doriți. Eu vă recomand Windows 7 pe 64 de biți și varianta e alegerea voastră. Design-ul său e unul metalic și se vede cel mai bine la capac, în jurul tastaturii și zonei de sprijin a palmelor. Acest IdeaPad Z570 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din lateral - porturile
Deschis

Specificaţii tehnice

Procesorul Intel Sandy Bridge modelul Core i7-2670QM de 2.2 GHz e unul foarte bun pentru laptopuri chiar dacă nu e un Ivy Bridge. Acesta e însoțit de placa video Intel HD Graphics 3000 care vă ajută să obțineți o autonomie mai bună. Ecranul său LCD LED are o rezoluție decentă pentru o diagonală de 15.6 inci. Memoria RAM poate fi extinsă cu un cost redus la 8GB deoarece are un slot liber. Hard disk-ul său oferă un spațiu de stocare decent – 500GB, dar poate fi înlocuit cu un SSD.

Placa video GT 540M nu e cea mai bună de la ora actuală dar e la fel de bună ca GT 630M având 2GB de memorie și BUS pe 128 de biți. Alte caracteristici/dotări care trebuie menționate sunt: difuzoarele de 4W, cameră web de 2MP, DVD, cititorul de carduri, LAN, VGA, HDMI, ieșire audio, trei porturi USB 2.0, ESATA, WLAN și bluetooth. Deci îi lipsesc porturile USB 3.0 dar dacă nu veți folosi vreun HDD extern nu veți simți lipsa unui astfel de port. Bateria sa oferă o autonomie de cel mult 5 ore deoarece e de 6 celule.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: carcasa are un design reușit, rulează fără problemă cele mai noi jocuri, autonomie mare în mod office, preț acceptabil și tastatură ideală pentru jocuri (aerisită).

Minusuri: nu și-l poate permite oricine.

Concluzie

Acest Lenovo IdeaPad Z570 e recomandarea mea pentru cei pasionați de jocuri și care sunt fani ai acestui producător. AM pus un clip cu despachetarea unui model similar și astfel vă puteți face o idee despre el:

Te-ar mai putea interesa