Lenovo IdeaPad Z560A/Z560G

În acest review voi scrie despre acest Lenovo IdeaPad Z560A care vine în două modele Lenovo Z560A şi Z560G. Acestea sunt laptopuri-uri premium şi de aceea vin cu un preţ mai mare, dar şi cu finisaj de calitate, deci cu un aspect de nota 10. Ambele notebookuri sunt laptopuri cu calitate IBM. Costă undeva la și este un laptop premium de la acest producător.

Vin cu noul procesor de la Intel şi anume modelul P6200, care este momentan cel mai bun Dual-Core sau procesor cu două nuclee de pe piaţă, este chiar mai bun decât vechiul i3 330M. Aceste modele se adresează celor ce vor să aibe un laptop de tip Premium. Un model Premium are destul de multe caracteristici, cum ar fi carcasa făcută dintr-un material mai scump şi vine cu tehnologii de ultimă oră.

Deci dacă sunteţi o persoană de afaceri, efectuaţi muncă la birou sau dacă doriţi să vă lăudaţi cu un laptop tare acesta este modelul cu care puteţi atrage „priviri invidioase” de la cei din jur. Aceste modele pot faţă oricărei provocări deoarece are procesor foarte rapid, suficientă memorie RAM şi placă video dedicată de la nVIDIA GeForce 310M cu memorie video de 512 MB.

Poze

Tastatură
Per ansamblu

Despre specificaţii

Aceste laptopuri vin cu procesoare Pentium dual core seria 6000 şi procesoare i3, i5 to de la Intel. Ambele pot veni cu placă video dedicată GeForce 310M sau placă video integrată Intel HD. Ambele modele de laptouri au 3-4 giga de RAM şi harduri de 500 de giga. 500 de giga mi se pare spaţiu infinit, dar poate pentru cei care descarcă filme în format DVD de pe torente nu e suficient..

Preţuri şi concluzii

Laptopurile Lenovo IdeaPad Z560A şi Z560G au un preţ de plecare de 2400 . Îşi merită banii dacă sunteţi un fan al mărcii Lenovo sau IBM şi al laptopurilor premium al acestora. În rest, pe mine nu mă atrag laptopurile premium pentru că mă descurc şi cu laptopuri de 1500 lei la ce fac cu un notebook. Aceste PC-uri sunt mai mult pentru profesionişti sau oameni de afaceri, deci oameni care-şi câştigă existenţa de pe urma folosirii unui notebook.

Te-ar mai putea interesa