Lenovo IdeaPad Z5075, laptopul pentru jocuri

Lenovo IdeaPad Z5075 e un laptop destul de performant și care are un design modern. Poate că nu e cea mai performantă soluție în acest buget (luând în considerare și desktopurile), dar comparativ cu alte laptopuri de la acest brand, acesta mi se pare destul de bun. Nu sunt multe laptopuri cu imagine 1080p și componente hardware High-end. Din poza de jos se poate observa că acel laptop are Windows 8.1, dar puteți opta pentru acela ulterior. Spun asta deoarece modelul de jos are doar Free DOS și nu există un alt sistem care să-i evidențieze performanțele (driverele oferite de producător sunt doar pentru anumite sisteme).

Acest laptop e accesibil și pentru că e oferit de acest brand și nu orice brand se poate lăuda cu un așa laptop. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul său e unul FX-7500 de 2.1 GHz iar performanțele sale sunt bune ținând cont că are și o placă video integrată. E cea mai accesibilă soluție multimedia. Pentru jocuri are placa video R7 M255 care e suficient de bună dar nu veți putea juca chiar orice joc la detalii medii. Poate că nici nu veți alege o rezoluție prea mare ținând cont că ecranul e doar de 15 inci.

Ecranul nu e unul foarte mare pentru a viziona un film, dar pentru cei care au un televizor, e suficient un cablu HDMI sau VGA (recomand prin HDMI). Restul configurației cuprinde: 8GB de RAM, spațiu de stocare de 1TB și placa video integrată R7. Puteți pune și mai multe memorie RAM dar nu cred că e nevoie. Dotările laptopului sunt numeroase iar unele sunt destul de utile: USBuri 3.0, HDMI, bluetooth etc. Are doar Free DOS dar nu vă oprește nimeni să instalați Windows 8.1 64 de biți.

Plusuri: e accesibil, are ecran 1080p, autonomie bună, bluetooth, arată bine și procesor performant.
Minusuri: nu are Windows preinstalat.

Lenovo IdeaPad Z5075 poate fi o alternativă bună la un desktop deoarece e performant și nu mai e nevoie de monitor sau periferice. Pentru că are doar o baterie, vă recomand să-l conectați la priză când încercați jocuri (consumul crește).

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Lenovo IdeaPad Z5075, laptopul pentru jocuri”

  1. Am o intrebare la tine am acest laptop si eu de citeva zile si as vrea sa stiu cit ii ia laptopului tau cidn apesi start pina intra in Destop fara nici un program instalat numai draiver video ms

Comentariile sunt închise.