Lenovo Ideapad Z500, laptop de jocuri

Dacă-ți plac jocurile și laptopurile Lenovo atunci îți recomand Lenovo Ideapad Z500 deoarece o să te ajute să te joci orice joc fără sacadări. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e destul de bun în condițiile în care are procesor i7-3612QM, 8GB memorie RAM și placă video GT 740M. Iar, dacă aveți un buget mare atunci aș recomanda și un mouse Razer Gaming ABYSSUS.
Eu l-aș recomanda și acelora care sunt în căutarea unui laptop business deoarece vine cu toate atuurile necesare unui astfel de laptop, adică aspect sobru, putere și portabilitate (are o greutate normală și o baterie care ține circa 3 ore în condițiile în care are acumulator cu 4 celule).

Aspect

Din imaginea de alături se poate observa că e un laptop gri despre care producătorul zice că e Dark Brown. Ecranul e unul de 15.6 inci ceea ce presupune că o să puteți vedea fără probleme filme HD, iar dacă vreți să vedeți filme Full HD (Blu-ray) atunci vă recomand să conectați un televizor la portul HDMI.

Deschis
Deschis

Caracteristici tehnice

Lenovo Ideapad Z500 e un model cu procesor i7-3612QM de tip quad core și placă grafică incorporată în acesta de tip Intel HD 4000, dar și placă video cu propria sa memorie numită Nvidia GeForce GT 740M. Venind cu două plăci video normal că are Nvidia Optimus care e o facilitate foarte bună deoarece ajută la un consum mai mic de curent.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest laptop performanța (indexul de experiență Windows e 4.6, deci destul de bun), aspectul de ultrabook și portabilitatea decentă. Datorită ecranului măricel are și tastatură numerică în partea dreaptă, iar tastatura e una cu layout UK (dar nu știu dacă o să vă deranjeze acest lucru).
Din păcate nu vine cu sistem de operare, dar având unitate optică nu vă oprește nimeni să instalați rapid Windows (eu recomand Windows în variantă pe 64 biți) sau ce sistem de operare vă convine.

Concluzie

În opinia mea acesta e cel mai bun laptop pentru cei care vor o soluție bună la toate care să arate precum un ultrabook. Despre cum arată și ce poate puteți vedea mai bine din clipul de alături care e unul foarte bun, chiar dacă e în rusă.

Te-ar mai putea interesa