Lenovo IdeaPad Z50-70, laptop cu GT 840M

Lenovo IdeaPad Z50-70 e un alptop destul de reușit și spun asta deoarece are Core i7 Haswell, GT 840M și un design similar cu cel al unui ultrabook. Îmi plac laptopurile ca nu sunt pe negru ci pe o culoare ceva mai diferită și tastatura iasă parcă mai bine în evidență. Nu e un laptop special conceput pentru jocuri dar și așa e mult superior altor laptopuri multimedia. Se datorează în special plăcii video dedicate, dar procesorul e unul cu tehnologie de economisirea a energiei (performanțele sunt corespunzătoare). Nu sunt multe modele care oferă o imagine 1080p și componente așa de bune.

Prețul său e ok și dacă nu vă convine că e prea scump, puteți alege un laptop cu ecran de 15 inic și imagine HD. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul său e un Core i7 din generația Haswell și care nu a fost conceput special pentru jocuri. E ceva mai eficient decât altele și mărește autonomia laptopului, ținând cont că are o baterie de 4 celule. Ecranul nu e cel standard ci e unul 1080p, deci calitatea imaginii e mai bună și nu mai trebuie să dați zoom. Nu are touchscreen dar nici nu era utilă o astfel de tehnologie la un laptop, poate doar la unul convertibil.

Restul componentelor diferă în funcție de alegere dar în principal are cel puțin 4GB RAM, hard hibrid, GT 840M și altele.Calitatea audio e bună având în vedere că are difuzoare integrate, iar camera web are un senzor ca poate filma HD. Chiar dacă nu are tastatură iluminată, tastele sunt destul de vizibile (datorită culorii laptopului). Are puține caracteristici speciale, dar impresionează prin dotările sale.

Plusuri: e mai ieftin decât alte model pentru că are Free DOS (vi se oferă posibilitatea alegerii unui sistem de operare), performanțe ridicate,
Minusuri: nu are tastatură iluminată.

Lenovo IdeaPad Z50-70 e un model, dar există și altele pe culori diferite, ecran diferit (cu imagine 4K), componente diferite etc. Fiecare are un preț destul de justificat însă un desktop ar fi mai ieftin dacă nu vă interesează portabilitatea sau dimensiunile aparatului. AM pus un clip cu un laptop similar (aceeași serie) dar care are alte dotări.

Lasă un comentariu