Lenovo IdeaPad Z370A

Dacă vă plac gadgeturile de dimensiuni mici cu siguranță vă place și acest laptop Lenovo IdeaPad Z370A. Acesta are o diagonală de 13.3 inci ca Ideapad V370A și are capabilități multimedia datorită procesorului Core i3 și a plăcii video dedicate. Deci poate rula jocuri 3D destul de noi și filme Full HD pe el dar și pe un televizor legat la HDMI-ul mini laptopului. Acesta vine în doua culori interesante: negru și roz, atât pentru „el” cât și pentru „ea”. Nu e un model foarte ieftin deci ar putea fi un cadou deosebit în special că are un design elegant poate chiar premium. Cât despre componentele hardware pot spune că sunt destui de noi, procesor Core i3 Sandy Bridge și placă video nVIDIA GT 410M. Prețul bun Vezi prețul special de azi »

Poze

Tatastura
Pe negru

Specificații tehnice

Procesorul Core i3 e unul din a doua generație și e vorba de un model de 2330M de 2.2 GHz. Acesta are un cache corespunzător – 3MB – și o placă video integrată HD Graphics 3000. Ecranul lui Z370A VibrantView e unul LCD LED de 13.3 inci și are o rezoluție optimă de 1366 cu 768 pixeli. Capacitatea memoriei RAM e de 4 GB şi e la o frecvenţă maximă de 1333 MHz. Vine şi cu un hard disk destul de mare – 500 de GB – şi care e unul SATA de 5400 de rotaţii pe minut.

Are două plăci video dar din păcate doar una e dedicată şi anume cea de la NVIDIA. GT 410 vine cu o memorie video de 1 giga cu BUS de 64 de biţi. Deci putem concluziona că vine ca o înlocuirea a lui 310 în special că e cunoscută şi sub numele de GeForce 410M.

La capitolele multimedia, porturi şi comunicaţii Z370A are unitate DVD, difuzoare stereo de 3 W, cameră de 2 megapixeli, cititor de carduri, microfon, HDMI, LAN, VGA, ieşire audio, două USBuri 2.0, eSATA, bluetooth şi WLAN.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Free DOS, autonomia bateriei de 6 celule e de maxim 5 ore, tehnologie Optimus, carcasă din aluminiu şi plastic, portabil (cântăreşte doar 2 kilograme) şi are un preţ acceptabil

Minusuri: putea fi mai subţire.

Concluzie

Acest Lenovo IdeaPad Z370A e un gadget robust, performant şi portabil care vă poate uşura viaţa de zi cu zi datorită funcţionalităţii sale şi deci poate fi luat chiar şi la locul de muncă. Poate fi o soluţie şi pentru cei care vor un player media portabil pentru filme în special că autonomia sa e destul de generoasă.

Te-ar mai putea interesa