Lenovo IdeaPad Yoga B8000, tabletă cu 3G

Lenovo IdeaPad Yoga B8000 e una dintre acele tabletă cu Android și cu design unic care pot fi de folos. Spre deosebire de majoritatea modelelor de pe piață, aceasta nu are nevoie de stand deoarece poate fi pusă precum o ramă foto digitală. Ținând cont de preț, eu aș alege varianta cu 3G în special dacă aveți o cartelă cu opțiune de internet pentru ea. Îmi place cum arată și se poate observa că a fost creată pentru a fi pusă pe birou, iar combinația de argintiu/gri cu negru lucios e bine aleasă (dă un plus de eleganță). Având în vedere configurația, e un model de tip mid-range și care față față oricărui joc 3D.

Costă cam cât un laptop dar e  destul de diferit față de un laptop, având în vedere că sistemele de operare sunt diferite și dotările nu sunt chiar aceleași. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Chiar dacă există o variantă cu 3G și una doar cu WiFi, restul specificațiilor tehnice sunt aceleași. Prefer tablete cu hardware mai bun chiar dacă probabil nici nu mă voi folosi de toate performanțele sale, deoarece îmi place să achiziționez gadget-uri pe perioade mai lungi. Procesorul său e un Quad Core performant și cam toate sunt bune. Sistemul de operare Android nu e ca și Windows, adică nu are nevoie de multe resurse pentru a rula în condiții optime. De aceea 1 GB RAM e mai mult decât suficient dar nici nu aș alege o tabletă cu mai puțin deoarece îmi place să instalez multe aplicații iar unele necesită mai multe resurse.

Chiar dacă 16GB vi se pare o memorie internă mică, se pot folosi carduri de maxim 64GB. Are difuzoare stereo care oferă un sunet clar dar și puternic. Ca și dotări are bluetooth, două camere foto, baterie de 9000 mAh și altele.

Plusuri: bateria sa ține până la 18 ore, design interesant, performanțe ridicate, 3G, camere cu senzori generoși, calitatea audio bună, ecran HD și altele.

Minusuri: nu am ce să-i reproșez.

Lenovo IdeaPad Yoga B8000 e una dintre acele tablete care pot impresiona prin ceea ce oferă, dar există și alternative ca B6000. Acuma, alegerea următoare depinde de bugetul vostru și de ce vă doriți. Jos e un clip foarte util, adică vă puteți face o idee despre tabletă dacă nu ați reușit să o vedeți în realitate.

Te-ar mai putea interesa