Lenovo IdeaPad Yoga B6000, tabletă quad

Dacă vrei o tabletă de calitate atunci ar trebui să te orientezi înspre un model Lenovo cum e Lenovo IdeaPad Yoga B6000. E disponibil chiar și un model cu 3G pentru cei care vor să beneficieze de Internet acolo unde nu există wi-fi. Datorită caracteristicilor cum ar fi ecran de 8 inci cu rezoluție HD, procesor quad core și memorie integrată de 16 giga.
Eu aș recomanda un astfel de model cuiva care vrea un gadget deosebit pe bani puțini. Un gadget cu care să poți intra pe Internet și cu care să te joci jocuri.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci are integrată tehnică de ultimă generație cum ar fi procesorul quad Mediatek MT8125/8389. Pentru a vă face o părere despre cum arată acest aparat din față am pus imaginea de mai jos, iar pentru a vedea mai multe detalii vizuale vă recomand clipul de la final.

Tableta
Tableta

Dacă e să ne uităm la caracteristicile tehnice ale acestui dispozitiv atunci remarcăm că e unul foarte rapid mulțumită procesorului cu patru nuclee, a memoriei RAM și a altor specificații. Din cei 16 giga ai spațiului de stocare doar 14 sunt utilizabili deoarece restul de 2 sunt ocupați de sistemul de operare. Acesta e Android 4.2, iar principalele atuuri ale sale (față de Windows Phone, RT sau iOS) ar fi multitudinea de aplicații disponibile și extensibilitatea.

Lucruri care le vei aprecia la acest model ar fi tocmai OS-ul de care ziceam anterior, performanța, portabilitatea (greutatea nu e deloc mare fiind de 400 grame, iar bateria ține vreo 16 ore… conform producătorului) și aspectul plăcut. Prețul e un alt aspect pozitiv la acest model, iar ce e interesant e că modelul cu 3G e mai ieftin… asta poate că e o greșeală la magazinele online.
Singurul lucru care e minus este că nu are Android 4.4.

Deci, dacă vrei o tabletă calitativă care să aibă stand integrat atunci acest Lenovo B6000 ar fi o recomandare din partea mea. Din preview-ul alăturat se poate vedea foarte bine cum se poate folosi și cum arată.

2 comentarii la „Lenovo IdeaPad Yoga B6000, tabletă quad”

  1. Problema acestei tablete este ca nu supporta carduri microSD formatate in exFAT sau NTFS, ci “vrea” doar formatare in FAT32, ceea ce limiteaza f. mult din versatilitatea cardului. Adica de ex. nu poti pune un film mai mare de 4GB pe card-ul formatat in FAT32, si asta este un mare minus.
    Am citit zeci de discutii si forumuri despre cum s-ar putea rezolva aceasta problema pe tableta Yoga B6000, dar se pare ca cel putin deocamdata, nu exista o rezolvare.
    Ce ma mira extrem de mult este faptul ca pe o Eboda Impresspeed E1 (veche de doi ani), cu sistem Android 4.0.3, card-urile microSD formatate in exFAT le recunoaste fara nici o problema si merg f. OK.
    Ma asteptam ca la o taleta de generatie mai noua, cu o versiune mai noua de Android si nu in ultimul rand “mai cu nume”, sa nu existe aceasta problema.

Lasă un comentariu