Lenovo IdeaPad Y910-17ISK, laptop de gaming cu GTX 1070

Lenovo IdeaPad Y910-17ISK este laptopul perfect pentru jocuri întrucât are procesoare i7 HQ sau HK, iar placa video e o GTX 1070. În funcție de buget puteți jongla între cele două procesoare, HQ-ul având 8131 puncte la benchmark, iar HK având 9080. Nu e neaparat un notebook PC pentru jocuri, ci și pentru cei interesați de o sculă pentru editări video ori CAD.

Modelul Y910-17ISK vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe banii aceștia primim unul dintre cele mai bune laptopuri de gaming. Vine cu o multitudine de funcții și tehnologii printre care aș aminti Killer Wireless-AC 1535, sunetul JBL (cu boxe și subwofer), memorie DDR4 și ecran cu panel IPS.


Avantaje

Ecranul e unul foarte clar și mare. Asta se datorează diagonalei de 17,3 inci, rezoluției 1920×1080 pixeli și panelului IPS. Un alt lucru care mie îmi palce e că are strat anti-glare care face ca ecranul să nu te orbească dacă bate lumina pe el.
Memoria RAM e una de generație nouă, fiind vorba de DDR4 la frecvență de 2133 MHz. În acest fel totul va rula fluent.
Pentru a stoca totul aveți la dispoziție hard și SSD. Hardul e unul cu 5400 rotații, iar SSD-ul e unul foarte rapid.
Placa grafică e un model GTX 1070 cu 8 giga mrmorie RAM GDDR5 cu suport VR, G-Sync și altele.
Pentru conectarea le net vă puteți folosi de cablu ori wireless întrucât wi-fi-ul e unul foarte rapid de tip ac.

Concluzie

Dacă nu vă interesează portabilitatea, ci doar performanța atunci un laptop precum IdeaPad Y910-17ISK ar fi recomandarea mea. Vine cu o greutate de 4,6 kilograme, iar componentele sale îl recomandă ca laptop de gaming ori desktop replacement.
Subliniez faptul că nu e destinat pentru a fi cărat deoarece are o greutate cam mare.
Un laptop precum acesta, chiar dacă e mai scump decat altele, vă oferă stabilitate crescută și cele mai bune componente de pe piață. Modelul acesta nu e pentru oricine, ci pentru cei interesați de o sculă pe care să se joace cele mai noi jocuri ori să-i facă treaba fără grija memoriei RAM ori a procesorului.

Lasă un comentariu