Lenovo IdeaPad Y510P 59-390568, laptop de gaming

Lenovo IdeaPad Y510P 59-390568 e un laptop special pentru jocuri și care poate fi folosit cam pentru orice datorită dotărilor și performanțelor sale. Arată bine această generație în special combinația de culori negru cu roșu. Seriile Y și Z sunt ceva mai performante decât cele G. Fiecare serie se adresează unui tip de utilizator dar prețul nu e același. La interior arată precum un U510, care e un ultraportabil. Nu-mi plac suprafețele lucioase deoarece atrag praful și se formează amprente. De aceea doar rama ecranului e lucioasă iar restul are suprafețe mate.

Fiind un laptop de gaming, prețul e ceva mai mare dar e mai mic decât la alți producători deoarece acesta are FreeDOS (altele au Windows preinstalat). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Un procesor Core i7-4700MQ de 2.4 GHz e perfect pentru laptopuri de jocuri deoarece are specificații bune și o placă video Intel bună. Pentru jocuri aveți modelul GT 750M care are o memorie proprie și o interfață bună. Nu e nevoie de configurații similare cu cele de pe desktopuri deoarece e vorba de un gadget pe baterie. Configurații performante scad autonomia de lucru, astfel e bine să țineți .

Chiar dacă ecranul e de 15 inci iar rezoluția e e una splendidă – 1080p. Are destulă memorie RAM și spațiu de stocare, dar acel SSD integrat aduce un plus de performanță – 8GB. Nu e mare dar unul de 256GB, de exemplu, ar fi mai bun (îl înlocuiți). Pe partea de dotări are difuzoare JBL de 3 W, tehnologie audio Dolby Home Theater v4, card reader, WiFi și bluetooth. Bateria sa de 6 celule nu oferă o autonomie mare deoarece are o configurație care consumă multe resurse.

Plusuri: are o tastatură iluminată, bluetooth, ecran 1080p, design plăcut, SSD, boxe JBL și altele.
Minusuri: nu e accesibil.

Lenovo IdeaPad Y510P 59-390568 e un gadget interesant având în vedere dimensiunile sale și poate înlocui un desktop dar un desktop e ceva mai performant decât acest laptop dacă ținem cont de același buget. Cred că din clipul de jos se poate vedea cel mai bine cum arată și cum sunt dispuse acele porturi.

Lasă un comentariu