Lenovo IdeaPad Y5070, laptop de gaming

Lenovo IdeaPad Y5070 face parte dintr-o serie nouă iar din numele său reiese că e vorba de seria Y. Aceasta se adresează celor pasionați de jocuri și nu numai. Dacă doriți un laptop cu imagine 1080p, trebuie să alegeți unul ca și acesta deoarece unele aplicații necesită o configurație mai puternică. Jos am pus o poză cu acest laptop și se pare că există îmbunătățiri comparativ cu generațiile trecute. Chiar și seria Z e destul de reușită însă aceea arată și oferă ceva diferit.

Pe partea de design impresionează și la capac am văzut niște forme noi care îmi amintesc de alte laptopuri de la alți producători. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Deschis
Deschis

Procesorul Core i7-4700HQ e cunoscut pentru performanțele sale în jocuri dar nu se poate descurca singur, e nevoie și de o placă video pe măsură – GTX 860M. Oricum autonomia diferă în funcție de placa video aleasă. Oricum, există laptopuri și mai performante dar de cele mai multe ori nu e nevoie de atâta performanță. Prețul e cam mare dar sunt disponibile multe versiuni și fiecare are ceva în plus sau în minus.

Ecranul e detaliat dar și clar datorită iluminării și rezoluției. Memoria RAM e de 16GB și cam așa e la toate, doar mediile de stocare pot diferi. Dotările sun bune, iar cele speciale nu le găsiți la orice laptop. E mai ieftin deoarece nu are Windows, ci Free DOS. Dar și așa trebuie să alegeți Windows 8.1 deoarece nu există altul care să evidențieze mai bine performanțele grafice. Bineînțeles, pe 64 de biți e alegerea corectă.

Plusuri: are carcasă din aluminiu, tastatură iluminată, configurație puternică cu SSD, arată bine și altele.
Minusuri: nu are Windows preinstalat.

Lenovo IdeaPad Y5070 e o alegere bună pentru cei care vor să încerce un joc la detalii medii spre maxime. În același preț, un desktop e ceva mai performant însă trebuie să țineți cont și de faptul că un desktop nu e la fel de compact și portabil. Mie îmi plac laptopurile deoarece pot fi luate oriunde și poți să-l pui într-o geantă dacă nu vreți să-l ți într-o mână.

Te-ar mai putea interesa