Lenovo IdeaPad Y50-70, laptop pentru jocuri

Lenovo IdeaPad Y50-70 e un laptop perfect pentru jocuri de la Lenovo deoarece are procesor cu patru nuclee model i7-4710HQ și cip grafic GTX 860M. Dar, stai! Datorită ecranului UHD nu e doar pentru jocuri, ci și pentru filme. Pentru a fi mai precis trebuie să spun că acest model e disponibil cu rezoluții UHD și Full HD. Eu aș alege un model UHD deoarece claritatea imaginii e mult mai bună.
Pentru un spor de performanță unele au integrate și SSD, deci chiar e un laptop care merită.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » care e total justificat din moment ce are chiar și wireless ac (dual band). Acest tip de wireless te va ajuta să transferi fișiere prin 5Ghz la viteze foarte mari (până la 1Gbps).

Deschis
Deschis

Specificațiile care te-ar interesa la el le-am precizat în mare parte, adică procesor i7, ecran 4K (unele modele, vezi aici). Chiar dacă e un model care e pentru jocuri, portabilitatea sa e una bună deoarece bateria e cu 4 celule, iar carcasa e din aluminiu și plastic. Astfel, greutatea e de 2,4 kilograme și bateria ține undeva la 5 ore (dacă folosiți laptopul doar pentru navigat pe net și lucruri care nu sunt complicate).

Avantajele achiziționării unui aparat precum acesta ar fi costul nu prea mare (dacă e să analizăm ce oferă atunci chiar nu-i scump), că are multă tehnologie utilă integrată și că nu are unitate optică (mă bucur să văd că au realizat că o astfel de unitate e inutilă).
Dezavantaje nu văd, dar nu știu dacă nu ar fi fost mai bine ca ecranul să fie anti glare. Nu-mi place nici faptul că panoul (panelul e TN).

Evident că a cest laptop e unul dintre cele mai tari modele de pe piață, iar dezavantajele sunt minore. Hai să fim serioși, toate laptopurile de jocuri anu panel TN deoarece acesta e mult mai rapid în comparație cu unul IPS.
Alături e un clip cu acest model, clip din care poți vedea că laptopul e unul dotat cu tastatură iluminată. 😉

Te-ar mai putea interesa