Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo IdeaPad V560A

Probabil cel mai performant IdeaPad din seria 560 este acest laptop Lenovo IdeaPad V560A deoarece vine cu procesor i5, 4 giga de RAM, hard de 500 de giga, cititor de amprentă, port HDMI și două plăci video (nVIDIA GeForce 310M și Intel HD Graphics). Probabil veți spune cu ce este un astfel de laptop Lenovo IdeaPad V560A mai deosebit față de celelalte modele, ei bine acest model de IdeaPad V560A are procesor ceva mai performant, placă video cu tehnologie Optimus de la nVIDIA și hard destul de generos. Cititorul de amprentă îl vom vedea peste câteva luni pe mai mult de jumătate din laptopurile de pe piață deoarece este un mod de securitate ceva mai bun decât clasicul Kensington Lock. Are un preț bun Vezi prețul special de azi și cred că ar trebui să profitați de această ofertă în special că mai sunt doar câteva modele pe stoc.

Poze

Deschis

Tastatură

Specificații tehnice

Procesorul este un Intel Core i5 model 480M care are tehnologie 32 nm, frecvență de 2,6 GHz și cache de 3MB. Display-ul LCD LED de tip Glare HD are o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli și o diagonală de 15,6 inci. Capacitatea memoriei RAM este de 4 giga de tip DDR3 și au o frecvență de 1066 MHz. Hard disk-ul este unul destul de performant având în vedere viteza de 7200 RPM și are un spațiu de stocare de 500 de giga.

Placa video integrată Intel HD Graphics este una destul de bună deoarece are un consum redus de energie și de aceea ar o autonomie destul de bună . Cea dedicată GeForce 310M este una destul de bună chiar dacă este pe 64 de biți pentru că memorie video este de 1 giga și pot asigura că va rula majoritatea jocurilor la detalii medii, iar unele chiar la detalii maxime. Deci puteți viziona filme HD cu cea integrată  și cele Full HD pe cea dedicată fără probleme.

Pe partea de multimedia, porturi și comunicații Lenovo IdeaPad V560A vine cu o unitate DVD, difuzoare stereo de 4W, cititor de carduri, cameră web de 1.3 MP, ieșire audio, ESATA, microfon, trei USB-uri 2.0, port HDMI, mufă RJ-45 pentru rețea, bluetooth și Wi-Fi.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: autonomia de lucru este undeva la 4-5 ore, cântărește doar 2,4 kilograme, are tehnologie Optimus care comută automat de pe o placă video pe alta, are tastatură numerică, cititor de amprentă, configurație bună pentru gaming și are sistem de operare Windows 7 licențiat.

Ca minusuri: Lenovo IdeaPad V560A are un preț cam mare și deci nu oricine și-l poate permite.

Concluzie

Chiar dacă acest laptop Lenovo IdeaPad V560A vine cu un design similar celorlalte modele, este unul ce merită recomandat din punct de vedere al configurației și al dotărilor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu