Lenovo IdeaPad U260

Dacă vă plac doar laptopuri cu stil adică să vină cu design unic, atunci recomandarea mea este acest laptop Lenovo IdeaPad U260 care este unul de dimensiuni mici și vine cu o configurație de ultimă generație. Are un procesor Core i3, 4 giga de RAM, placă video cu suport HD pentru filme dar și jocuri și hard de 320 de giga. Chiar dacă hardul nu are o capacitate de stocare destul de mare, trebuie să apreciem faptul că este silențios și destul de rapid (5400 RPM). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acest laptop IdeaPad U260 vine ca alternativă la modelul Lenovo U260 care o să apară cât de curând și care probabil va fi mai ieftin ca acesta. Trebuie să mai precizez faptul că este foarte ușor pentru un laptop cu asemenea dimensiuni deci poate fi luat pe oriunde și nu trebuie să vă faceți griji pentru autonomie sa care este de circa 4 ore. O alternativă ceva mai ieftină și disponibilă în limita stocului este IdeaPad S205.

Poze

Închis
Deshis

Specificații tehnice

IdeaPad U260 are un procesor Core i3 model 380UM care are o frecvență de 1.3 GHz, tehnologie 32 nm și cache de 3 MB. Ecranul este unul LCD LED de tip Anti-Glare care presupune un plus de culori, contrast al imaginii iar lumina nu se va reflecta deci puteți merge cu el în spații deschise pentru a sta pe net sau să socializați. Acest display are o rezoluție HD+ de 1366 cu 768 pixeli la o diagonală de 12.5 inci.

Capacitatea memoriei RAM de tip DDR3 este de 4 giga care din păcate nu mai poate fi mărită la 8 giga. Aceasta are o frecvență de 1066 MHz. Spațiul de stocare este de 320 de giga pe care puteți stoca destule filme, muzică sau fișiere de tot felul. Chiar dacă placa video HD Graphics este una integrată aceasta poate reda filmele HD și Full HD dar și unele jocuri gen NFS sau FIFA. La partea de comunicații, multimedia și porturi are difuzoare stereo de 2 W, cameră web de 0.3 MP, tehnologie Dolby Advanced Audio, port VGA, două USB-uri 2.0, ieșire audio, microfon. mufă RJ-45, port HDMI pentru conectarea unui ecran mai mare și Wi-Fi. Acest model IdeaPad U260 nu vine cu tastatură numerică datorită dimensiunilor reduse.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: are o greutatea de numai 1.3 kilograme, autonomia de lucru a acumulatorului de 4 celule este de 4 ore, culoare bine aleasă, configurație foarte bună și un preț competitiv.

Ca minusuri: un USB 3.0 ar fi fost util pentru că nu are unitate DVD.

Concluzie

Acest Lenovo IdeaPad U260 este o posibilă alternativă la un Sony Vaio, Dell sau Asus datorită prețului și a configurației. Design-ul este unul Premium deci acest U260 poate fi considerat un laptop de tip Premium dar și unul de tip Office.

Te-ar mai putea interesa