Lenovo IdeaPad S6000L, tabletă de 10.1 inci

Tableta Lenovo IdeaPad S6000L e una cu specificații foarte bune – Quad Core, 16GB stocare, ecran IPS HD etc. Se poate observa atâta în poza de jos cât și în clipul de la final că e destul de mare și nu se adresează celor care călătoresc. Claritatea imaginii e superioară deoarece are un ecran IPS și rezoluție e 800p. Puteți reda filme HD iar calitatea filmelor va fi observată ușor, dar mai bine alegeți un ecran mai mare adică un monitor sau TV pentru că tableta are ieșire HDMI. Deci puteți să o folosiți ca și un media player portabil, ori ca o consolă deoarece sistemul de operare și configurația suportă jocuri 3D din Google Play (magazinul online).

Dacă nu ați mai avut o tabletă, aceasta poate fi perfectă pentru voi deoarece are o imagine mare și o interfață prietenoasă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Tot mai multe tablete au procesoare cu 4 nuclee însă ele nu sunt toate la fel. Chiar și procesorul grafic poate fi același însă cam toate sunt bune deoarece aplicațiile și jocurile nu cer atâtea resurse. Ecranul său LCD de 10 inci e unul HD cu panou IPS iar imaginea e clară din diverse unghiuri. Memoria RAM de 1GB este suficientă și nu e nevoie de mai mult pentru Android. Dotările sale sunt următoarele: bluetooth, WiFi, cameră frontală, slot pentru card, port HDMI de tip mini și USB de tip micro.
Sistem de operare:Android 4.2 Jelly Bean

Nu are un sistem de operare prea nou dar e bine că e un Jelly Bean (versiunea 4.2). Cel mai nou e 4.4 și e prezent doar pe tabletlee premium care sunt foarte scumpe.

Plusuri: are o autonomie maximă de 9 ore, ieșire HDMI, suficient spațiu intern, arată bine și e performantă.
Minusuri: nu prea sunt comparativ cu ce există pe piață.

Lenovo IdeaPad S6000L e ideală pentru toți acei utilizatori care nu vor 3G sau un alt sistem de operare. Există tablete cu Windows ori iOS dar prețurile sunt mult mai mari ținând cont de aceleași specificații. Lenovo e unul dintre puținii producători mai cunoscuți care oferă tablete ieftine și bune. Clipul de jos e cu despachetarea unei astfel de tablete.

Te-ar mai putea interesa