Lenovo IdeaPad S6000, tabletă de 10 inci

Lenovo IdeaPad S6000 e o tabletă interesantă dar nu de ultimă generație. O tabletă din segmentul premium sau superior, are un ecran cu rezoluție minimă 1080p, procesor grafic mai bun, 2 sau 3 GB RAM și altele. Dotările nu diferă cu mult de la o tabletă la alta doar că la tabletele acestea (de la branduri mai cunoscute) bateriile sunt ceva mai bune. În rest nu veți o conectivitate NFC dar are restul. Aici mă refer la WiFi, 3G și blueooth. Puteți opta pentru accesorii dacă vreți să vă ușurați munca pe aceasta doar că nu toate merită. Adică o tastatură wireless nu cred că poate fi așa de utilă cât timp tableta are o tastatură virtuală. Un stand dar putea fi util deoarece tableta e mare și grea.

Prețul său e corect și nu orice brand oferă tablete cu astfel de dotări și caracteristici speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Quad-Core de 1.2 GHz e destul de bun, procesorul grafic e și el pe măsură. Ecranul de 10.1 inci e unul HD dar rezoluția putea fi mai bună având în vedere ce există pe piață. Poate că există câteva tablete concurente însă nu sunt multe (majoritatea au dotări similare). Dacă vreți ceva mai bun trebuie să scoateți ceva mai mulți bani din buzunar.

Pe partea de memorie are spațiu intern de 16 GB și memorie RAM de 1 GB. Ca și dotări are: cameră web, cameră principală, bluetooth, 3G, WiFi, baterie bună etc. Porturile sunt și ele importante: audio, HDMI și USB. Sistemul de operare e la versiunea 4.2 numită Jelly Bean. Autonomia maximă e de 9 ore dar ea scade când vizionați filme ori vă jucați un joc (ca la oricare altă tabletă).

Plusuri: toate acele dotări speciale, autonomie mare, Android Jelly Bean, ecran HD etc.
Minusuri: nu are.

Lenovo IdeaPad S6000 e un gadget portabil și funcțional care poate înlocui un laptop dacă nu folosiți prea multe aplicații office. Deasemenea, nu e chiar grozav să vizionați un film pe o tabletă dar are ieșire HDMI (pentru un eventual TV sau monitor). Jos e un clip destul de interesant care vă poate ajuta să faceți o alegere corectă.

Te-ar mai putea interesa