Lenovo Ideapad S540-14API, laptop de 14 inci cu Ryzen şi Windows

Lenovo Ideapad S540-14API e un laptop premium pentru acasă ori sarcini business. Are un ecran de 14 inci cu rezoluţie FHD, iar din această cauză o să aveţi parte de o imagine foarte bună.

Acest laptop are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop care se descurcă de minune la cele mai solicitante sarcini deoarece are procesor Ryzen 7 model 3700U.
Din poza de alături puteţi vedea aspectul său premium şi că are cititor de amprentă lângă touchpad. Tot din poză puteţi vedea culoarea unică pe care producătorul a numit-o copper (cupru).


Păreri pro şi contra

Modelul Lenovo Ideapad S540-14API e unul cu toate dotările la superlativ, mai exact are un procesor foarte bun ajutat de un cip grafic integrat Radeon Vega.
Porturile sunt foarte bune deoarece vorbim despre 3 porturi USB, 1 HDMI, card reader şi wireless ac. De asemenea nu trebuie uitat faptul că are şi bluetooth integrat care ajută la conectarea unui mouse compatibil ori a unor boxe wireless.
Tastatura e una ergonomică de tip chiclet şi cu iluminarea tastelor aşa încât să vedeţi cât mai bine tastele pe întuneric.
Portabilitatea e unul dintre atuurile acestui dispozitiv întrucât vorbim despre o greutate redusă de 1,5kg şi o baterie care poate să ţină şi 10 ore… în funcţie de ce faceţi pe el.
Memoria e una suficientă întrucât vorbim despre 8GB pe partea de memorie RAM şi stocare SSD de 512 GB.
Unitatea optică a aparatului e una neprezentă precum la majoritatea sistemelor din ziua de azi, dar acesta nu e un dezavantaj deoarece nu avem nevoie de ea.
Prezenţa sistemului de operare Windows 10 e un mare bonus deoarece în felul acesta putem utiliza laptopul din prima clipă. Dacă nu vă place Windows atunci puteţi instala altceva de pe un stick USB.

Pe piaţă există mai multe variante de ultrabook-uri, iar acesta e unul pe care eu îl recomand deoarece vine de la un brand cunoscut şi e un produs foarte fiabil.

Te-ar mai putea interesa