Lenovo Ideapad S530-13IWL, laptop cu procesoare Core i3 și Core i5

Modelul din imagine este Lenovo Ideapad S530-13IWL, adică e vorba de o serie cu ecran de 13 inci și generația e una destul de nouă. Din acest motiv, vedem procesoare Intel din generația Whiskey Lake, dar și SSD-uri de tip M.2 care sunt foarte populare la ora actuală. Poate că unul de 256GB ar fi prea mic, de aceea producători au ales variante de două ori mai mari, iar performanțele se văd la pornirea sistemului (timpul de pornire e mai mic).

O serie ca aceasta oferă un design modern și foarte subțire, iar din imaginile de prezentare se vede foarte bine acest aspect. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hardware-ul nou îl vedem pe multe alte serii recent lansate alături de aceasta. Displayul glossy (luios) oferă cea mai bună rezoluție pentru diagonala sa și rata de refresh e mai generoasă pentru a vă bucura de o claritate superioară. Poate că unii dintre voi ați fi preferat un ecran mat, dar și așa îl folosiți în spații închise. Se poate conecta oricând un monitor pentru un spațiu mai generos de lucru și multitaskingul e posibil cu 8GB RAM. Alte laptopuri vin cu procesor AMD însă poate că cel de sus oferă anumite caracteristic mai utile.

Păreri pro și contra

Acest laptop face parte din categoria celor business datorită cititorului de amprentă, care simplifică autentificarea, dar o face și mai sigură. Bateria ofer o autonomie foarte bună și puteți lucra ore bune fără a-l încărca, însă e bine să aveți încărcătorul cu voi. Poate că optați să lucrați cu tastatura iluminată pornită și o luminozitate mai mare la ecran, atunci autonomia scade destul de mult. Chiar dacă e atât de compact și are o greutate de numai 1.2 kg, sistemul audio oferă o putere de 4W și conectivitatea e una superioară. Avem numeroase porturi USB de tip 3.1 standard și tip C.

Lenovo Ideapad S530-13IWL reprezintă o soluție bună și laptopurile business nu mai sunt atât de scumpe. Oricine își poate permite un laptop bun și de la un brand popular și experimentat cum e Lenovo.

Te-ar mai putea interesa