Lenovo IdeaPad S510P, laptop multimedia

Laptopul Lenovo IdeaPad S510P e unul dintre cele mai bune laptopuri în acest buget deoarece are un Core i5 Haswell, GT 720M, suficientă memorie RAM și destul spațiu de stocare. Din numele său se poate observa că e vorba de o serie specială. Finisajul e pe negru dar ar fi arătat bine și pe gri/argintiu. Putea fi mai slim sau mai ușor dacă se renunța la unitatea DVD. Producătorii ar trebui să realizeze că instalarea programelor se poate face ușor cu un stick USB sau chiar și de pe web. Având în vedere că are FreeDOS, recomandarea mea ar i Windows 8.1 64 biți.

Prețul său e cam mare dar trebuie să ținem cont că e nou și poate reda cam orice joc. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Core i5-4200U e unul cu tehnologie de economisire a energiei. Are o placă video Intel HD 4400 dar cea GeForce GT 720M mi se pare mult mai bună în special când vine vorba de jocuri. Ecranul său de 15 inci e unul HD și deci se pot vedea filme 720p pe el. La capitolul memorie are 6GB RAM și SSHD de 1TB. Acest tip de mediu de stocare e mai bun decât restul deoarece e de tip hibrid.

Pe partea de dotări are: unitate DVD, difuzoare stereo, cameră web HD, bluetooth, WiFi etc. Poate fi un bun player portabil deoarece are HDMI, USBuri și alte dotări menționate anterior. Dimensiunile sale sunt cele standard și deci acel S din nume nu se referă la faptul că e mai Slim decât altele. Designul nu e cu mult mai diferit decât cel al altor serii și arată chiar bine.

Plusuri: are o autonomie bună, are SSHD, USBuri, placă video performantă, design plăcut, bluetooth și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Lenovo IdeaPad S510P e o alegere performantă și ieftină ținând cont de componentele hardware. Dacă nu vă interesează spațiul de stocare ori procesorul, puteți alege ceva mai ieftin, chiar și cu Core i3. Jos e o prezentare video a acestui laptop și unele componente s-ar putea să difere.

Te-ar mai putea interesa